18. JUNI 2017 kl. 15:45
Zorniger tilfreds med Masterclass-spillere efter træningskamp

Sæsonen 2017/18 blev for alvor skudt i gang i dag, da Brøndby IF spillede den første træningskamp mod Glostrup FK. Og på et stadion badet i sol kunne tilskuerne se de blågule gæster vinde 4-1.

 

Rezan Corlu sendte Brøndby IF foran i første halvleg, men generelt havde gæsterne svært ved at skabe de store chancer i kampen. Og en del af forklaringen på det skal findes i det hårde træningsprogram.

 

- Det skal ikke lyde som en undskyldning, men vi har haft otte træningssessioner på fire dage, og det kunne man godt se på spillerne i dag. Så vi må sige, at det bedste Brøndby-hold i dag var dem, der spillede de sidste 30 minutter, fortæller Alexander Zorniger, der sendte de unge Masterclass-spillere på banen i anden halvleg ved stillingen 1-1.

 

- Man kunne godt se på Glostrup-spillerne, at det her var en stor kamp for dem, og i første halvleg løb de, som gjaldt det deres liv. Men da vi satte vores unge, friske spillere ind til den sidste halve time, kunne de ikke være med mere. Så jeg er rigtig glad for, at Masterclass-spillerne spillede så godt. Det er altid dejligt at vide, at vi har talent i egne rækker.

 

Ud over Rezan Corlu scorede Andreas Bruus to lynhurtige mål efter hinanden, inden Ertugrul Teksen i slutningen af kampen kunne sende det fjerde Brøndby-mål i kassen.