16. JUNI 2017 kl. 14:30
T+-udtagelsesstævne på Brøndby Stadion

Brøndby Stadion dannede sidste uge rammen om et T+-udtagelsesstævne for cirka 60 børn, der spillede om at blive en del af T+-holdet for årgang 2006.

Stævnet var bygget op med fire hold, der hver mødte hinanden én gang, og holdene var sammensat af de bedste spillere fra hvert talentcenter. Der var således i alt 11 klubber repræsenteret ved stævnet på Brøndby Stadion.

- Dagen var en fantastisk dag, som blev brugt til at give en god oplevelse til de mange spillere fra vores samarbejdsklubber. Og rent sportsligt kan vi bruge dagen til at se nærmere på de spillere, som DBU måske ikke har fundet før, fortæller Kenneth Brogaard, der er T+-træner i Brøndby Masterclass.

De omkring 60 børn, der fik muligheden for at spille på Brøndby Stadion, er blevet udvalgt i de månedlige LTC-træninger, hvor Brøndby Masterclass tager ud til talentcentrene og står for træningen.

- Idéen med LTC-træningen og T+-udtagelsesstævnet er, at vi kan fastholde spillerne i deres egne klubber og deres vante miljøer - og samtidig give dem en fornemmelse af, hvad det vil sige at spille i Brøndby Masterclass. På den måde kan vi holde øje med dem, mens de udvikler sig i deres eget tempo. 

Efter stævnet er 19 spillere blevet udtaget til T+-truppen, der starter op efter sommerferien. Den skal de være en del af, indtil de er blevet U15-spillere.