28. MAJ 2017 kl. 20:21
Rodolph Austins farvel til Brøndby IF

Da kampen mod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion blev fløjtet af, betød det også et farvel jamaicanske Rodolph Austin.

Kontrakten med den defensive midtbanespiller udløb, og ligesom Rodolph Austin har efterladt et stort indtryk i Brøndby IF, har Brøndby IF også efterladt et stort indtryk på Rodolp Austin.

- Det var et meget følelsesladet farvel. Fansene var fantastiske overfor mig, og jeg er meget taknemmelig for det. At de siger farvel på den måde betyder, at de har sat pris på det, jeg har givet for klubben, lød det blandt andet fra "Rudy".

Han fortæller også, hvor imponeret han er af fansene, og hvor stort et indtryk Brøndby IF som fodboldklub har gjort på ham.Du kan se hele interviewet nedenfor, hvor du også kan downloade Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images