26. MAJ 2017 kl. 16:15
Hermannsson: Skal sætte punktum for en god sæson

Efter gårsdagens pokalnederlag er det igen tid til at se fremad mod næste opgave. Og den hedder sæsonens sidste kamp mod FC Nordsjælland på søndag.

Traditionen tro bliver sæsonen rundet af med GULT STADION, og selv om skuffelsen over finalenederlaget stadig sidder i kroppen, er der masser af grunde til at slutte godt af og få en god oplevelse på Brøndby Stadion søndag. Det mener Hjörtur Hermannsson, der har huseret i midterforsvaret 37 gange i løbet af sæsonen.

- Nu har vi fået gårsdagens nederlag lidt på afstand, og selv om det stadig er bittert ikke at have vundet, er der ingen grund til at dvæle ved det. På søndag skal vi sætte punktum for en rigtig god sæson, hvor vi ender på andenpladsen og spillede os i pokalfinalen. Det kan vi i høj grad være stolte af, og det må vi ikke glemme, fordi vi tabte finalen, fortæller den islandske stopper.

Hermannsson kom til Brøndby IF i sommer, og selv om det ikke har været hans primære opgave at stå for at score målene, har Brøndby IF’s nummer 6 alligevel stanget et enkelt ind – i hjemmekampen mod SønderjyskE, der endte 4-0. Og han håber på endnu en festlig dag på søndag.

- Jeg har allerede haft mange gode oplevelser her i Brøndby, og jeg håber da, at vi kan få endnu én på søndag. Det ville være dejligt at kunne gå på ferie med en sejr, og så vil vi også gerne slutte godt af foran vores fans, der har støttet os helt utroligt gennem hele sæsonen. 

Tror du, at Hermannsson og resten af forsvaret kan holde FC Nordsjælland fra at score? Lige nu kan du få odds 3.95 på et blågult clean sheet hos Bet25.

Foto: Getty Images