24. MAJ 2017 kl. 11:30
Kamil Wilczek: Bliver som at være på hjemmebane

Det er måske ikke lige kønt hver gang, men tallene kan man ikke pille ved. 19 gange har Brøndby-fansene kunnet juble over et polsk mål i denne sæson, og der er for alvor kommet gang i Brøndby IF's nummer 20 i denne sæson. Det er selvfølgelig Kamil Wilczek, der er tale om.

Kristi Himmelfartsdag står der pokalfinale på programmet, og forhåbentlig kan målstatistikken komme til at passe med rygnummeret dér. Selv mener angriberen i hvert fald, at det er på tide med en blågul sejr.

- Det er den største kamp i sæsonen, og det er femte gang, vi møder FCK. Vi har spillet én uafgjort og tabt to, så det er det rette tidspunkt for en sejr. Jeg ved, vi er i stand til det, og forhåbentlig kan vi vise det på torsdag.

Selv om det er en stor kamp - og den største i Wilczeks karriere - prøver angriberen på ikke at køre sig selv for meget op inden kampen.

- Alle oplader forskelligt til kampen. Men for mig prøver jeg at gøre som sædvanlig og ikke ændre på noget. Det er stadig en fodboldkamp, så jeg lader op til den, som var det en hvilken som helst anden kamp.

- Når det er sagt, bliver det en fantastisk kamp med et fyldt stadion, og jeg ser meget frem til det. Vi kommer til at have flere fans i ryggen i forhold til sidste kamp, og det er rigtig vigtigt for os. Det bliver ligesom at være på hjemmebane, og jeg glæder mig til at se fansene stå sammen og passe på hinanden, fortæller Kamil Wilczek.

Husk, at der er stor fanzone i Fælledparken op til kampen. Læs mere om det her.

Du kan i skrivende stund få odds 4.75, hvis du hos Bet25 spiller på en sejr til Brøndby IF.

Foto: Getty Images