Pukki: Ville være fantastisk at vinde med de her gutter

23.05.2017 12:12

På torsdag gælder det sæsonens største kamp, når Brøndby IF og FC København tørner sammen i DBU Pokalens afgørende finale. Som det gerne hører sig til i finaler, skal der mål på bordet, før man kan løfte den store pokal i sidste ende - og de kunne meget vel komme fra Brøndby IF's topscorer, Teemu Pukki, der har sendt kuglen i nettet 27 gange denne sæson.

Det seneste mål faldt i Brøndby IF's nederlag til FC Midtjylland, og det var den seneste gang, Brøndby-fansene i det hele taget kunne juble over en scoring. Men til trods for de manglende mål har den finske angriber ikke været ikke været utilfreds med spillet i de seneste kampe.

- Spillet har ikke været så dårligt i de kampe, vi har tabt, og der har været forskellige grunde til, at det ikke er endt med sejre. De er glemt nu, og der er ingen grund til at dvæle ved dem. Nu er det kun finalen, vi fokuserer på, fortæller Teemu Pukki, der efter at have spillet i både Tyskland, Spanien og Skotland har spillet sin andel store kampe.

Alligevel er han ikke i tvivl om, at torsdagens kamp bliver én af de større - men ikke stor nok til at ryste finnen.

- Det er formentlig den største kamp for de fleste i truppen, og jeg tror, at det bliver en fantastisk dag med en masse fans. Jeg er ikke typen, der stresser over ting, så jeg nøjes med at glæde mig rigtig meget. 

Teemu Pukki har ligesom resten af holdet haft en flot sæson, og Brøndby IF's nummer 9 ligger i øjeblikket på en fornem andenplads på topscorerlisten med 19 Superliga-mål. Og en finalesejr kan være prikken over i'et for den gode sæson.

- Det ville betyde meget, hvis vi vandt. Det har været en god sæson indtil videre, og at vinde en pokal med de her gutter ville være fantastisk. 

Husk at der er stor fanzone i Fælledparken op til kampen. Læs mere om det her.

Til kampen har Bet25 et special-odds, der sammenligner Andreas Cornelius og Teemu Pukki. Tror du, at Brøndby-angriberen scorer flest mål i kampen, er der odds 5.25 at hente.

Foto: Getty Images