18. MAJ 2017 kl. 13:15
Nørgaard: Ikke svært at sætte sig op

I aften klokken 20:00 er der igen fodbold på Brøndby Stadion, når Lyngby BK kommer på besøg til den tredjesidste Alka Superliga-kamp i sæsonen. Det betyder, at en lang sæson er ved at lakke mod enden, og en af de spillere, der har været med i størstedelen af Brøndby IF's opgør, er Christian Nørgaard. 

Men til trods for mange kampe i de 23-årige ben, har midtbanespilleren ikke svært ved at finde energi til det resterende program.

-  Jeg kan godt mærke, at jeg har spillet mere, end jeg har været vant til før, men det er ikke svært at sætte sig op eller finde energien til slutningen af den her sæsonen. Det kulminerer med pokalfinalen, og så har vi generelt også nogle gode modstandere i de sidste kampe i form af Lyngby, Sønderjyske og Nordsjælland. Så der er masser at se frem til.

Og ligesom Paulus Arajuuri kunne fortælle i går, handler det også for Christian Nørgaard om at komme ind i en god rytme, inden den vigtige pokalfinale næste uge.

- Vi skal have vores flow i gang, og vi har ikke været helt tilfredse med vores præstationer på det sidste, så vi skal ind i en rytme og få ekstra selvtillid ind i truppen op til finalen.

100 kampe i gul og blå
For Christian Nørgaard bliver aftenens kamp lidt mere speciel end så mange andre. Ikke nok med at det er mod hans gamle klub, Lyngby BK, han bliver også belønnet for at have rundet 100 kampe i Brøndby-trøjen. Det jubilæum opnåede han i pokalsemifinalen mod FC Midtjylland, hvor han scorede det afgørende mål, der sendte Brøndby IF videre til finalen, og i aften før kampen vil der blive overrakt blomster til 19'eren.

Hovedpersonen selv så dog gerne, at de blomster var kommet noget tidligere.

- Det er en dejlig følelse. Jeg er lidt ked af, at jeg ikke har rundet dem før, for det betyder jo, at jeg har været meget skadet og ude af truppen tidligere. Men det er da fedt at runde dem nu under alle omstændigheder, fortæller Nørgaard, der håber på endnu flere milepæle.

- Man sætter sig nogle mål, når man kommer til en ny klub, og især i en klub som Brøndby er det stort at nå den milepæl. Men jeg er jo ikke færdig endnu.

Tror du, at Nørgaard og resten af Brøndby-mandskabet henter en sejr mod Lyngby BK i aften, er der odds 1.80 at hente hos Bet25.

Foto: Getty Images