Nederlag mod Lyngby BK

18.05.2017 21:55

Torsdag aften blev tredjesidste Superliga-kamp spillet for Brøndby IF, da Lyngbu BK kom på besøg på Brøndby Stadion. Desværre blev det et besøg, David Nielsens tropper kom bedst ud af - det endte nemlig 2-0 til gæsterne.

Allerede inden lystavlen viste ét minut, havde Teemu Pukki en stor chance. Finnen havde sidste fod på et kontraangreb, som Lyngby-keeperen måtte ud i fuld længde for at redde.

Blot tre minutter senere var der aktion i den anden ende. Denne gang var det gæsterne, der fik en friløber, som Gregor Sikosek dog afsluttede ved at hive Lasse Fosgaard ned. Den forseelse blev takseret til et frispark, og da sloveneren stoppede en oplagt målchance, hev dommeren det røde kort op af lommen.

Med blot 10 mand resten af kampen så det svært ud for Brøndby IF, og det blev gjort endnu sværere, da den tidligere Brøndby-spiller, Martin Ørnskov, luskede med op i det lille felt og satte foden på kampens første mål efter 26 minutters spil.

Efter en halv time var endnu en tidligere Brøndby-spiller tæt på at udbygge føringen. Gæsterne slog kontra, og i sidste ende var David Boysen alene med Frederik Rønnow. Her viste Brøndby-keeperen dog sin sædvanlige klasse og reddede skuddet fra Boysen.

1-0-resultatet holdt hele halvlegen ud, og i anden halvdel af kampen skulle de 6553 tilskuere vente små 10 minutter på første store chance. Men den var til gengæld også rigtig stor. Hany Mukhtar slog en smuk aflevering til Teemu Pukki, der kom alene med Lyngby-målmanden, men desværre måtte finnen se sit skud reddet til hjørnespark.

Herefter fulgte omkring 20 minutter uden nævneværdige chancer, men da stadionuret havde rundet 74, blev Kristoffer Larsen sendt af sted alene ned mod Rønnows mål. Desværre kunne Brøndby-keeperen ikke gentage den flotte redning fra første halvleg, og Lyngbys nummer 19 kunne derfor sende 2-0-scoringen ind.

Det var det sidste mål i kampen, og gæsterne kunne derfor gå sejrrigt fra banen.

Du kan følge med her på brondby.com, hvor der løbende vil komme interviews efter kampen.