16. MAJ 2017 kl. 10:55
Det er ikke kun pause, der er lig med pølse

Har du set fodbold i fjernsynet, er du formentlig udmærket bekendt med reklamen fra Steff-Houlberg med sloganet ”pause er lig med pølse”.

På Brøndby Stadion er det dog ikke kun i pausen, der bliver langet grillere over disken. Der er tryk på i boderne hele kampen, og det understreger mængden af pølser solgt gennem en sæson tydeligt.

- Vi lander på ca. 20 ton pølser på en sæsons hjemmekampe, fortæller Jesper Petersen, der er ansvarlig for boderne på Brøndby Stadion. 

Steff-Houlberg, der er kampsponsor til hjemmekampen mod Lyngby BK på søndag, står for at levere de mange kilo pølser til Brøndby Stadion.

- Det er jo det stadion i Danmark, der bliver solgt flest pølser på, så udover at vi er glade for at sælge så mange pølser til Brøndby Stadion, så bruger vi faktisk også stadion som en case for vores andre store kunder, der kan komme ud og se, hvordan man kan håndtere salget af så store mængder pølser på relativ kort tid. Det er en opgave, som bliver løst rigtig flot på stadion, forklarer Steff-Houlbergs salgschef Jens Wang Jensen, der glæder sig over et langt samarbejde med Brøndby IF.

- Vi har været partner i klubben i over 30 år, så der er jo efterhånden lidt tradition i det. Der er den gode eksponering, men vi bruger også vores partnerskab i Brøndby IF meget til at give vores detail- og fast food-kunder en god oplevelse på Brøndby Stadion, og der er rift om de billetter, siger Jens Wang Jensen.

Til de mange 20 ton pølser hører sig selvfølgelig brød (250.000 stk.), rå løg (to ton), ristede løg (1,5 ton) og masser af dyppelse (10 ton).

Brød og pølser bliver varmet over 10 ton grillkul, mens der bliver hyggesnacket med popcorn produceret af tre ton majskerner.

Vil du også være partner i Brøndby IF så klik her.

Foto: Getty Images