15. MAJ 2017 kl. 08:15
Larsson: Fedt at have vores fans bag os

Gårsdagens Derby mellem Brøndby IF og FC København endte med et knebent 1-0-nederlag til de blågule efter en kamp med to meget forskellige halvlege.

Første halvleg var domineret af hjemmeholdet, mens "Drengene fra Vestegnen" dominerede anden halvleg. Brøndby IF's anfører i kampen, Johan Larsson, var ikke glad for indsatsen i de første 45 minutter, men kalder anden halvleg for den bedste halvleg, Brøndby IF har haft mod FC København i denne sæson. 

- Første halvleg var præget af fejl og ubalance i vores organisation. Især den første halve time var ikke køn, men vi fik spillet os ind i kampen. Anden halvleg var den bedste, vi har spillet mod FC København i denne sæson, da vi får vores genpres til at virke, og vi stresser dem igennem alle 45 minutter. 

- Det er aldrig tilfredsstillende at forlade banen uden point, og vi har meget at lære fra første halvleg i dag, men vi tager også med os, at vi i anden halvleg spillede det spil, vi kan, og som vi er gode til.

På lægterne var Brøndby IF også repræsenteret, da stemningsafsnittet for udebaneafsnittet var godt fyldt op. 

- Det var fedt at have vores fans tilbage på lægterne igen til dette Derby. Det fortjener disse Derby-kampe. Opbakningen, vi fik, allerede fra vi ankom til stadion, var fantastisk, og det fortsatte under kampen, og da vi takkede dem efter slutfløjtet.

Artikelfoto: Getty Images