12. MAJ 2017 kl. 09:45
Mandag kan sæsonkortholdere købe billet til pokalfinalen

Mandag formiddag begynder forsalget til pokalfinalen. Alle sæsonkortholdere har adgang til dette forsalg, og nedenfor kan du læse, hvordan det kommer til at foregå.

- Forsalget til sæsonkortholdere begynder kl. 10:00 på mandag den 15. maj
- Link til forsalget sendes via e-mail til alle sæsonkortholdere mellem kl. 9:00 og 10:00 på mandag den 15. maj (linket offentliggøres også på brondby.com kl. 10:00)
- Du skal indtaste dit sæsonkortnummer ved købet
- Der kan købes 1 billet pr. sæsonkortnummer
- Der kan indtastes maks. 4 sæsonkortnumre pr. transaktion (så man kan købe op til fire billetter ad gangen, hvis man er i besiddelse af op til fire sæsonkort)
- Forsalget til sæsonkortholdere lukker mandag den 15. maj kl. 20:00
- Priserne for D-tribunen i forsalget er 295 kr. for en voksenbillet og 175 kr. for barn (t.o.m. 15 år)/pensionist
- Prisen for C-tribunen er 295 kr. (ingen børne- og pensionistbilletter)
- Har du brug for en kørestolsplads (begrænset antal), skal du kontakte Billetten.dk på tlf. 70 20 20 96

Sikker på siddeplads? Vælg D-tribunen

Den nederste del af C-tribunen er unummereret. Den øverste del af C-tribunen er nummereret, men da de aktive fangrupperinger også vil være at finde på den centrale del af den øvre C-tribune, bør man købe billet til D-tribunen, hvis man vil være sikker på at få en fast siddeplads i praksis.

Ikke sæsonkortholder? Sådan køber du billet

Onsdag den 17. maj begynder billetsalget af de resterende billetter fra forsalget. Efter påbud fra politiet må salget af billetter til C- og D-tribunen af sikkerhedsmæssige årsager ikke foregå online som åbent salg. Skal alle Brøndby-fans have mulighed for at købe (i stedet for eksempelvis kun sæsonkortholdere), må billetterne dermed sælges fysisk og ved personligt fremmøde.

Vi har valgt, at det skal være et åbent salg. I et forsøg på at tilgodese de mange Brøndby-fans bosiddende uden for Sjælland etablerer vi derfor et mobilt billetkontor, som lægger vejen forbi Aarhus og Kolding.

Restsalget onsdag den 17. maj foregår således i billethuset ved Brøndby Stadion fra kl. 16:00 og via det mobile billetkontor efter denne plan:

- Kl. 15:00* i Sportmaster, Storcenter Nord, Aarhus
- kl. 18:00 i Sportmaster, Kolding Storcenter

Vi forventer at have cirka 500 billetter med til hvert stoppested i Jylland (altså 1.000 i alt), men det kan desværre først endeligt bekræftes tirsdag aften eller onsdag morgen, når vi har modtaget restbilletterne. 

OBS: I restsalget kan der købes op til fire billetter pr. person.

*Tidspunkt ændret fra 15:30 til 15:00

Artikelfoto: Getty Images