6. MAJ 2017 kl. 08:20
Röcker: En kamp som alle andre

I torsdags vandt Brøndby-spillerne 2-1 i pokalsemifinalen i Herning. I morgen kl. 18:00 er FC Midtjylland endnu en gang modstanderen på udebane - denne gang i Alka Superligaen.

- Jeg kan ikke mindes, at jeg har prøvet det før, siger Benedikt Röcker om situationen med at møde den samme modstander to gange på blot fire dage.

- Det er en speciel situation, men omvendt er det en kamp som alle andre. Vi lader op og forbereder os på samme måde. Vi vil vinde, og så er det egentlig ligegyldigt, at det er den samme modstander som i torsdags.

- Det specielle er også, at det er to gange på udebane. Havde vi spillet hjemme den ene gang og ude i den anden kamp, havde det ikke været samme særlige situation rent mentalt. Men vi er professionelle sportsfolk. Det er vores job at præstere, selv om det er lidt pudsigt at skulle tilbage så kort tid efter. Vi har alle en indbygget vindermentalitet. Vi vil bare vinde. FC Midtjylland kan ikke nå at hente os i tabellen, men vi er konkurrencemennesker, som også vil vinde på træningsbanen og i træningskampe. Det ligger i vores natur. Derfor vil vi også gerne vinde på søndag. Vi går efter at samle så mange point sammen som muligt, siger han og tilføjer:

- En af fordelene er jo, at vi allerede i morgen kan tage de ting, vi lærte af torsdagens kamp, i brug.

Hvis det første mål igen scores på straffespark, kvitterer Bet25.dk med odds 10.00.

Foto: Getty Images