5. MAJ 2017 kl. 15:20
Indsigelse mod udvisningen af Lebogang Phiri er sendt af sted

Det blev en spændende og ikke mindst hektisk afslutning på torsdagens pokalsemifinale mod FC Midtjylland, som Brøndby IF endte med at vinde 2-1 på et mål af Christian Nørgaard i tillægstiden.

I de hektiske slutminutter, hvor FC Midtjylland jagtede en udligning, blev Lebogang Phiri udvist af dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen, som ifølge indberetningen vurderede hændelsen som en C3 i de disciplinære bestemmelser (andre forseelser, hvor modspiller udsættes for fare).

Brøndby IF har efter gennemsyn af videomateriale fra kampen indsendt en indsigelse mod det røde kort, fortæller sportsdirektør Troels Bech.

- Det var dejligt at opleve en intens semifinale, hvor begge hold kæmpede bravt for en plads i pokalfinalen. Til vores store glæde var det os, der trak det længste strå i de hektiske slutminutter, men desværre oplevede vi også at se Lebogang Phiri blive udvist for en situation, hvor han forsøgte at blokere Janus Drachmanns lange aflevering frem ad banen i jagten på en udligning. Gennemgangen af videomaterialet fra den hektiske og tempofyldte afslutning på kampen har bekræftet vores klare opfattelse af, at Phiri udelukkende havde intention om at blokere afleveringen, hvorefter de to spillere kolliderede. Derfor har vi nu udfærdiget og indsendt en indsigelse med en anmodning til Fodboldens Disciplinærinstans om at nedsætte de tildelte karantænepoint.

Foto: Getty Images