3. MAJ 2017 kl. 15:53
Wilczek: Jeg er altid klar

I morgen aften står den på pokalfodbold for Brøndby IF, når turen går til den jyske hede, hvor FC Midtjylland venter i Herning i semfinalen i DBU Pokalen.

- Det er en meget vigtig kamp, for det er muligheden for at komme i pokalfinalen og chancen for at vinde et trofæ. Det betyder meget for os, og jeg vil gøre alt for, vi kan gå hele vejen, siger Kamil Wilczek, der glæder sig til at komme i kamp.

- Jeg er altid klar. Det er vi alle sammen – alle ved, hvor vigtig kampen er, og det er vind eller forsvind. Så alle er godt forberedt til kampen.

- Jeg er i god form. Jeg kan sagtens spille to kampe om ugen, men fik lov til at hvile mig i søndagens kamp, så nu er jeg helt frisk til pokalsemifinalen.

Til kampen på MCH Arena er udebaneafsnittet endnu en gang udsolgt, så der kommer som altid massiv støtte fra tribunen til de blågule spillere på banen.

- Det er imponerende, at der kommer så mange fans på en hverdagsaften. Vi er meget taknemmelige for den støtte, vi altid får, understreger den polske angriber.

Du kan i skrivende stund få odds 4.50 hos Bet25, hvis du spiller på, at Kamil Wilczek scorer det første mål for Brøndby IF i pokalkampen mod FC Midtjylland.

Foto: Getty Images