18. APRIL 2017 kl. 17:13
Mukhtar fejres med gratis tryk i Brøndby Shoppen

Et kæmpe jubelbrøl brød løs på Brøndby Stadion, da nyheden om købet af Hany Mukhtar blev offentliggjort kort før kickoff til mandagens Derby.

Men det er ikke kun fansene, der er begejstrede over den 4-årige kontrakt med den blågule profil. Brøndby Shoppen fejrer således aftalen ved at tilbyde gratis Mukhtar-tryk på ryggen, hvis du køber en hjemme- eller udebanetrøje senest den 30. april (spar 125 kroner).

Tilbuddet om gratis Mukhtar tryk ved køb af en spillertrøje gælder både i butikken på Brøndby Stadion og på brondbyshoppen.dk.

Køber du online, skal du blot angive i kommentarfeltet, at du ønsker at udnytte tilbuddet om gratis Mukhtar-tryk - også hvis du vælger et af vores kombitilbud (eksempelvis 'hjemmetrøje + udetrøje' eller et sæt med trøje, shorts og sokker).

Tryk her for at komme til brondbyshoppen.dk.