17. APRIL 2017 kl. 19:37
Troels Bech: Individer skal ikke ødelægge det for fællesskabet

Til dagens Derby var der stort set fuldt hus på Brøndby Stadion, og stemningen var elektrisk, da kampen blev fløjtet i gang. I en tætspillet kamp måtte "Drengene fra Vestegnen" desværre gå fra banen uden point, selv om Hany Mukthar allerede i første halvleg ramte træværket på et drømmehug.

En enkelt episode skæmmede dog Derbyet, da der ved et hjørnespark blev kastet kasteskyts mod en FC København-spiller i anden halvleg. Sportsdirektør Troels Bech tager kraftig afstand fra episoden.

- Først og fremmest havde vi i dag en fantastisk ramme for et Derby, og stemningen før kickoff var noget helt specielt. Når vi så står her efter kampen, så er vi selvfølgelig ærgerlige over, at vi måtte forlade banen uden point, men det er mindst lige så ærgerligt, at der er enkelte besøgende til dagens kamp, der ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentlig. Vi vil nu kigge al videomateriale og billeder igennem, ligesom vores fankoordinatorer vil gå i dialog med fangrupperne i håbet om, at vi i fællesskab kan identificere rette vedkommende og sikre, at vedkommende får karantæne fra stadion. Vi har Danmarks mest atmosfærefyldte fodboldstadion og hjemmebanen for Danmarks suverænt bedste fans, og et enkelt individ skal ikke ødelægge det for det store fællesskab.