1. APRIL 2017 kl. 12:01
Sikosek: Fodboldhjernen skal også restituere

motionmailapp.com

Mesterskabsspillet i Alka Superligaen byder på ti svære kampe på kun to måneder, men der står også en pokalkvartfinale på programmet for Brøndby-truppen.

De mange opgaver for spillertruppen kræver ekstra mentalforberedelse for den enkelte spiller.

Gregor Sikosek kender til vigtigheden af at kunne slippe fodbolden mentalt mellem kampene, og det bliver svært i foråret.

- Kampene kommer stort set på stribe med tre dages mellemrum. Det betyder, at der næsten ikke er plads til at tænke på andet end den næste kamp, fortæller venstrebacken.

- Men det er vigtigt at hjernen – ligesom kroppen – får lov til at restituere. Det gør jeg tit ved at sætte en film på derhjemme og fordybe mig i den.

Sikosek er glad for den måde som Alexander Zorniger og hans team forbereder truppen og den enkelte spiller frem mod de mange kampe.

- Vores trænerteam spiller en stor rolle i forberedelsen af kampe, og de gør et rigtig godt job. De giver de rette muligheder for at blive klar.

- Personligt forbereder jeg mig til en den kommende kamp mod FC Midtjylland, som jeg gør til alle andre kampe. Jeg fokuserer kun på den næste kamp og ikke flere kampe frem ad gangen.  Det er vigtig for at kunne levere 100 procent, lyder det fra sloveneren.

Han glæder sig til at komme i gang i mesterskabsspillet, selv om det bliver et tæt program.

- Det bliver svært, for det er de bedste hold i Danmark, der er med, men vi tager en kamp ad gangen og fokuserer på os selv. Vi tror på et godt forår, siger Gregor Sikosek.

Du kan købe billet til kampen mod FC Midtjylland her.

Helt eksklusivt har vi lavet et sæsonkort til mesterskabsspillet fra priser på bare 295 kroner, så du har plads til alle kampe - også Derbyet mod FC København i runde 29. Det er den anden hjemmekamp i mesterskabsspillet.

Læs mere om tilbuddet her

Foto: Getty Images