19. MARTS 2017 kl. 18:55
Tre point i fødselsdagsgave til Sydsiden

I en imponerende ramme sat af de mere end 15.100 tilskuere og en propfyldt tribune på Sydsiden så et Brøndby-mandskab komme godt fra start, og allerede i det første minut havde Phiri en afslutning inde i feltet, der bliver reddet på stregen, og returen fik Wilczek sendt forbi mål.

Begge hold ville frem af banen, og det gav tilløb til chancer i begge ender. Desværre fik Lyngby udnyttet den første reelle chance efter 17 minutter, hvor en afslutning fra Jeppe Kjær blev rettet af af Sikosek og derfor smuttede under Frederik Rønnow.

Brøndby IF tog derefter initiativet og Lyngby trak sig længere tilbage på banen for at kunne leve på omstillinger.

Der blev angrebet ned mod Sydsiden, og efter 35 minutter havde Brøndby IF registreret 10 afslutninger mod Jesper Hansens mål, men ind gik bolden ikke.

I de døende minutter af første halvleg fik David Boysen en friløber ned mod Frederik Rønnows mål, men landsholdskeeperen viste endnu engang sin høje klasse og vandt den duel i sikker stil.

Brøndby IF havde godt fat om kampen, og det billede ændrede sig ikke efter pausen, hvor de blågule blev ved med at presse Lyngby-holdet helt i bund.

Lyngby var sjældne gæster på Brøndby IF’s banehalvdel, mens hjemmeholdet sendte det ene angreb efter det andet af sted mod Jesper Hansens mål, men de rødklædte Lyngby-spillere holdt stand – indtil der var spillet en time.

Kamil Wilczek fik opsnappet en bold inde i feltet, vendte rundt og sende den ind bag Jesper Hansen til en helt fortjent udligning.

Men hjemmeholdet pressede videre og jagtede endnu en scoring, og presset blev belønnet, da Kamil Wilczek med et lille kvarter igen kom først på en retur fra Jesper Hansen, efter Rodolph Austin havde afsluttet.

Kort efter slog Wilczek til igen og endnu engang på en retur fra Jesper Hansen. Johan Larsson stod bag afslutningen, der førte til Wilczeks tredje mål.

Lyngby smed dog ikke håndklædet i ringen, og reduceringen faldt kort efter til 3-2. Jens Odgaard kom igennem i Brøndby IF’s venstreside og hamrede bolden hårdt op i det nærmeste hjørne. 

Det var dog stadig Brøndby IF, der sad på kampen, og selv om Lyngby prøvede at komme frem, blev det ikke til mere og Sydsiden kunne derfor fejres med tre helt fortjente point på tre scoringer fra dagens man of the match, Kamil Wilczek.

Foto: Getty Images