16. MARTS 2017 kl. 09:05
Colas Danmark vokser som partner i Brøndby IF

I Brøndby IF forhandles der ikke kun om spillerkontrakter. Lignende forhandlinger finder steder gennem hele året på salgskontorerne, hvor flere og flere partnere vælger at takke ja til et tilbud om at øge deres engagement i Brøndby IF.

En af de partnere er vejbygningskoncernen Colas Danmark A/S, der er gået fra Liga Partner til Nordic Partner og dermed nye pladser på stadion – nemlig i Michael Laudrup-lounge.

- Vi var rigtig glade for den aftale, vi havde med Brøndby IF, men da vi talte sammen om at forlænge aftalen, blev vi enige om at gøre det på en måde, så begge partner fik mere ud af aftalen.

- En del af aftalen betyder også, at vi har fået opgaven med at asfaltere området mellem Brøndby Stadion og klubhuset på den sydøstlige del af stadionområdet, fortæller Peter Stampe Langballe, der er distriktchef i Colas Danmark.

En anden del af aftalen er den øgede eksponering i forbindelse med Brøndby IF’s kampe, der skal være med til at løfte forretningen yderligere for Colas Danmark.

- Vi er lidt en atypisk virksomhed på den måde, at vi vinder stort set alle vores opgaver gennem licitationer. 

- Men sidder der nogle grundejerforeningsformænd og private interessenter derude,  så laver vi meget gerne deres opgaver. Der er ikke noget job der er for stort, ej for småt, forklarer distriktchefen.

Colas Danmark har lavet stort set alt asfaltarbejde i Brøndby Kommune de sidste 40 år, så derfor er der noget specielt ved også at være partner i Brøndby IF.

- Det er måske ikke hjerteblod for os, men det giver god mening, og vi er som sagt rigtig glade for vores aftale med Brøndby IF – både den gamle og den nye, siger Peter Stampe Langballe.

Andre partnere, der har øget deres engagement i Brøndby IF, er blandt andet GLS, Bravida og Nemco Machinery A/S.

Vil du også være partner i Brøndby IF, så klik her.