8. MARTS 2017 kl. 14:38
Rønnow, Holst og Nørgaard i rødt og hvidt

Frederik Rønnow er endnu en gang med i A-landsholdstruppen. Danmark kæmper for en EM-billet - fire point fra førstepladsen i gruppen - og opgøret mod Rumænien på udebane den 26. marts er derfor af særdeles afgørende karakter.

Truppen samles den 20. marts, hvor holdet deltager i Dansk Fodbold Award i Forum Horsens. Her er Rønnow nomineret i kategorien Årets Superliga-spiller.

Den 21. marts rejser landsholdet til München, hvor holdet forbereder sig frem mod kampen mod Rumænien, som spilles i Cluj den 26. marts kl. 20:45.

Frederik Holst og Christian Nørgaard er begge udtaget til den U21-landsholdstrup, som tester EM-formen i marts mod Spanien (23. marts på udebane) og England (27. marts på hjemmebane). Med i truppen er også de to Brøndby-spilleres tidligere holdkammerater i gult og blåt Kenneth Zohore, Andreas Hansen og Andrew Hjulsager.

Foto: Getty Images