7. MARTS 2017 kl. 13:10
Sydsiden fylder 25 år: Oplev jubilæumskampen mod Lyngby

Kampen mod Lyngby BK søndag den 19. marts bliver historisk. Her vil Brøndby IF sammen med fansene nemlig fejre, at den sydlige endetribune på Brøndby Stadion, der blev fødested for dansk fankultur, fylder 25 år.

Jubilæet bliver blandt andet markeret med tre Sydsiden-flag designet til lejligheden, der vil fungere som billet til Sydsiden den 19. marts – læs mere om tilbuddet nedenfor. Du kan selvfølgelig også købe en almindelig billet ved at trykke her.

Op til kampen vil brondby.com og resten af klubbens platforme bringe en række artikler og interviews, der fortæller om den legendariske stemningstribunes betydning for både Brøndby IF og fankulturen i Danmark.

Tribunen blev betrådt for første gang den 29. marts 1992, hvor modstanderen pudsigt nok også var Lyngby BK. Brøndby Stadion havde langt om længe fået endetribuner – dog uden tag – og fra første dag blev Sydsiden indtaget af klubbens mest medlevende fans. Læs meget mere om tribunens historie her.

Køb et flag og brug det som billet (opdateret den 10. marts kl. 10:15)

Til jubilæumskampen den 19. marts vil det være muligt at købe et flag, der fungerer som billet til stemningstribunen. Der er tre forskellige udgaver at vælge mellem – se dem nedenfor.

Et Sydsiden-flag koster 75 kroner og fungerer som billet til Sydsiden nedre den 19. marts mod Lyngby. Flagene er produceret i 1.500 eksemplarer (tre forskellige design a 500 styk), som sælges via billetter.brondby.com.

1) Tryk på dette link
2) Tryk på "Find billetter"
3) Tryk på Sydsiden nedre i stadionoversigten og vælg det ønskede antal
4) Vælg "Flag A", "Flag B" eller "Flag C" i billettype neden under stadionoversigten
5) Tryk "Accepter" og gennemfør billetkøbet

Medbring din flagbillet til kampen den 19. marts, og find flagudleveringen bag billethuset. Her vil flagbillet blive scannet og derefter byttet til det bestilte flag. Personalet ved flagudleveringen vil hjælpe med at vise vej til den rette indgang.

Overskuddet fra salget af disse jubilæumsflag kanaliseres ned i den såkaldte tribunepulje, der går til diverse forbedringer af faciliteterne på Sydsiden.

Kampen mod Lyngby er i øvrigt officiel flagdag, så medbring også hellere end gerne dit eget flag på stemningstribunen og vær med til at gøre kulissen både verbal og visuel.

Du kan læse mere om Sydsidens 25-års jubilæum på sydsiden.brondby.com.