7. MARTS 2017 kl. 10:15
Sejr og nederlag til Masterclass i Silkeborg

I weekenden var de to ældste trupper fra Brøndby Masterclass taget til Jylland, hvor Silkeborg ventede i henholdsvis U17- og U19-ligaen.

For U17 blev det til en sejr på 3-1 i en kamp, hvor cheftræner Frank Hjortebjerg havde et par overraskelser i startopstillingen.

- Vi havde rystet posen lidt på grund af nogle gode præstationer på træningsbanen og knap så gode af andre. Det betød, at vi stillede op med ni førsteårs U17-spillere i startopstillingen mod Silkeborgs ni andetårs.

- Vi spillede en god første halvleg, hvor vi evar i rimelig kontrol og fører 2-0 ved pausen, fortæller cheftræner Frank Hjortebjerg.

Kampbilledet ændrede sig dog efter pausen, hvor det unge mandskab kom på hårdt arbejde.

- I anden halvleg pressede Silkeborg os bedre, og vi kom til at forsvare os en del uden bold – også mere end vi gerne vil. Vi skabte dog stadig chancer, men havde problemer med at få lukket kampen, og Silkeborg blev farligere og farligere, især på standardsituationer.

- De scorede på et frispark med et kvarter tilbage, og så begyndte det at blive lidt hektisk for os, men vi fightede godt og holdt stand. I overtiden fik vi scoret til 3-1 og fik endelig lukket kampen, siger Hjortebjerg.

U17: Silkeborg IF – Brøndby IF 1-3 (0-2)
0-1: Jacob Rasmussen
0-2: Magnus Warming
1-2:
1-3: Ertugrul Teksen

Startopstilling

Roni Arabaci – Muarmer Brajanac – Jesper Lindstrøm

Magnus Warming

Morten Frendrup – Andreas Pyndt Andersen

Jacob Rasmussen – Emil Coster Joost Staugaard – Mikkel Eslund – Frederik Nørrestrand

Simon Rossil

Bænken: Benjamin Rohde Laursen, Ertugrul Teksen, Victor Sørensen

Besejret i premieren

For U19 gik det desværre mindre godt. Det blev til et nederlag på 2-0, efter silkeborgenserne scorede en gang i hver halvleg.

Brøndby-holdet pressede hårdt på i den sidste tredjedel af kampen, men blev aldrig rigtig farlige. Derfor blev det ikke til en reducering eller udligning, og derfor måtte U19-drengene se sig besejret i sæsonpremieren.

U19: Silkeborg IF – Brøndby IF 2-0 (1-0)
1-0:
2-0: 

Startopstilling

Oliver Carrara – August Vitus Frandsen – Armend Aslani

Magnus Häuser Nielsen

Tobias Noer – Marco Sander Petersen

Lucas Rejnhold Steen – Frederik Tønsberg – Joel Kabongo – Christian Johansen 

Viktor Anker

Bænken: Andreas Bruus, Jonas ”Mini” Madsen, Mads Eslund