7. MARTS 2017 kl. 14:40
Johan Larsson: Sværere end mange tror

motionmailapp.com

I morgen står der pokalfodbold på menuen på Brøndby Stadion, hvor de blågule står som udebanehold mod BK Marienlyst.

Selv om BK Marienlyst til dagligt spiller to rækker under Brøndby IF, så bliver det ikke en walkover.

- Det er sværere, end mange tror i denne slags kampe, fordi det er tit en oplevelse for livet for modstanderne. De er klar til at give den alt, hvad de har, og prøve at gøre det umulige og slå et stort hold ud, siger Johan Larsson.

Han glæder sig over at kampen, på BK Marienlysts opfordring, er rykket til Brøndby Stadion.

- Det betyder utrolig meget. Deres tilskuere får en lang tur til Brøndby Stadion, og vi ved, hvor meget vores egne fans betyder for os, og hvor trygge vi er på hjemmebane, selv om vi er skuffede over kampen i søndags.

- Derfor er det vigtigt at komme videre, og det er godt for os, at denne kamp kommer så hurtigt efter sidste kamp, så vi ikke dvæler ved det nederlag. Vi får i stedet for chancen for hurtigt at komme tilbage på hesten og i gang igen, lyder det fra den svenske højreback.

Du kan købe forårssæsonkort til Brøndby Stadion her.

Du kan købe billetter til kampen mod BK Marienlyst her.

Hvis du tror på, at der bliver scoret under 2,5 mål i kampen mod BK Marienlyst, kan du hos Bet25 få odds 3.00

Foto: Getty Images