3. MARTS 2017 kl. 14:52
Forandringer og endnu bedre service på Brøndby Stadion

Når forårssæsonen sparkes i gang på Brøndby Stadion på søndag den 5. marts kl. 18:00 mod FC Nordsjælland, bliver det med flere ændringer på og omkring Brøndby Stadion (køb din billet her).

Blandt andet er hele området nord for stadion blevet renoveret og asfalteret (det sidste lag asfalt og afstribning mangler, men det bliver lagt, så snart vejret tillader det), ligesom der er blevet plantet træer i området og kommet bannere med spillerene i deres nye spilledragt op på ydersiden af Brøndby Stadion.

Det betyder også, at hele udebaneafsnittet har fået et større ansigtsløft, og det bliver fremover muligt som udebanetilskuer at færdes i et større indhegnet område under tribunen. Her vil der også blive justeret i antallet af boder og bemanding i forhold til antallet af udebanefans, så længere ventetider kan undgås.

På Brøndby Stadion vil der også være et nyt Service Crew på plads. De optræder i letgenkendelige, grønne uniformsjakker og vil være behjælpelige med svar på spørgsmål om færden omkring og adgang til Brøndby Stadion op til Brøndby IF’s hjemmekampe.

Under kampen vil dette Service Crew være at finde på tribunerne og i handlegaderne, hvor de vil hjælpe med pladsanvisning, vejvisning og mange af de spørgsmål, der måtte opstå i løbet af kampen.

Nordøst for stadion vil man bemærke en ny bygning, der er under opførelse. Det er en ny materielhal til stadionpersonalets og groundkeepernes udstyr og maskiner.