3. MARTS 2017 kl. 11:28
- Det er noget helt andet på hjemmebane

motionmailapp.com

På søndag er fodbolden endelig tilbage på Brøndby Stadion.

FC Nordsjælland er gæsterne, og Teemu Pukki glæder sig meget til at løbe på banen foran de mange tusinde Brøndby-fans.

- Vi har mange fans med på udebane, og mod SønderjyskE var de igen fantastiske, men det er noget helt andet at spille på hjemmebane for endnu flere Brøndby-fans.

- Det er altid anderledes at spille på udebane, og selv om vi er startet godt og har fået fire på point på to svære udebaner, så ser vi meget frem til den første kamp i foråret på Brøndby Stadion, lyder det fra Alka Superligaens topscorer.

Han ved, at det ikke bliver en walkover mod FC Nordsjælland.

- Det er aldrig let mod FC Nordsjælland. Det er et ungt hold med dygtige spillere, der gerne vil spille fodbold, men jeg tror også, det passer godt til vores måde at spille på, når de kommer frem på banen. 

- Vi skal bare knokle på og sikre, at de ikke kommer til at spille rundt om os, for det er det, de vil prøve. Der skal vi være skarpe og arbejde hårdt på ikke at give dem pladsen. Vi vil gerne fortsætte vores gode start, specielt når det er første hjemmekamp i lang tid, men vi går efter de tre point i alle kampe.

16 gange har den finske landsholdsangriber fundet modstandernes netmasker i denne sæson i Alka Superligaen, og det skal nok blive til flere, lover han.

- Selvtilliden er der, og det var godt at få scoret mod SønderjyskE. De sidste par sæsoner har det taget lidt tid at komme i gang igen efter en lang pause, så det var rart at få scoret hurtigt. Det tror jeg på kommer til at fortsætte, både for mig personligt og for holdet. 

- Men vi har ikke fokus på, at jeg skal score. Det skal holdet, og vi går som sagt på banen med fokus på os selv og på at vinde hver gang. Det er ikke anderledes på søndag. 

Du kan købe billet til forårspremieren mod FC Nordsjælland her. Der er er kick off på Brøndby Stadion kl. 18:00.

Foto: Getty Images