25. FEBRUAR 2017 kl. 08:08
Mukhtar: Ikke en let opgave

Forårsbolden ruller igen, og første kamp bød på et uafgjort Derby i Parken. Nu gælder det sidste sæsons sølvvindere fra SønderjyskE, der venter i morgen aften i Haderslev.

- Vi sluttede efteråret godt af, og foråret startede spillemæssigt ok med kampen mod FCK. Vi ville gerne have vundet den kamp, men selv om vi ikke fik alle tre point, så fik vi vist, at vi spillemæssigt er klar til at fortsætte, hvor vi slap, lyder det fra Hany Mukhtar.

- Det bliver ikke en let opgave i morgen, for SønderjyskE er stærke. De sluttede på andenpladsen sidste år, så vi skal være fokuserede.

Et ekstra skub fra fansene

SønderjyskE startede forårssæsonen med et nederlag til Esbjerg fB, men det betyder ikke noget for Brøndby-truppen, fortæller den tyske midtbanespiller.

- SønderjyskE vil gerne med i slutspillet, så derfor kommer de med alt, de har. Men vi er klar. Vi går ind til alle kampe for at vinde dem, og det bliver ikke anderledes i morgen. Vi fokuserer på vores eget spil og ved, at det kan bringe alle hold i problemer.

Som altid kommer der mange Brøndby-fans på udebaneturene, og det imponerer Hany Mukhtar.

- Det lyder måske som en kliché, men vores fans formår virkelig at give os et ekstra skub. Jeg er meget imponeret af vores fans, for de gør udebane til hjemmebane. Den bedste måde, vi kan sige tak på, er at give alt, vi har, hver gang vi går på banen.

Du kan købe billet til kampen her

Foto: Getty Images