17. FEBRUAR 2017 kl. 09:40
Rønnow inden Derby: En gulerod af de helt store

Om godt og vel to døgn er vinterpausen officielt ovre for Brøndby IF’s vedkommende. Alka Superligaen er tilbage, og det starter med et brag på udebane mod FC København.

Et Derby som første kamp efter to lange måneder uden fodbold er en appetitvækker, som spillerne glæder sig til at få serveret.

- Det er jo en gulerod af de helt store efter de lange, mørke uger i opstartsperioden, så det har vi alle sammen glædet os sindssyg meget til. Det bliver stort, siger Frederik Rønnow om kampen og fortæller lidt om forberedelserne.

- Der er blevet svedt meget. Det er måske for meget at sige, at der er blevet grædt som i blod, sved og tårer, men der er virkelig blevet arbejdet hårdt. Det er klart, at det ikke kun er med den ene kamp som formål – det er for at have en god base til hele forårssæsonen, men et Derby har da helt sikkert hjulpet på motivationen. 

- De kampe er noget for sig selv, og derfor ser vi ekstra meget frem til dem, understreger landsholdskeeperen.

Kribler i hænder og fødder

Han håber og tror på, at Brøndby IF kan hente et godt resultat i Parken, men han er også klar over, at det ikke bliver en let opgave.

- Vi trænger til en sejr derinde, men vi ved også, det bliver svært. Vi har respekt for dem, men jeg synes, at vi ser skarpe ud. Jeg tror på, at vi kan gå ind og levere en god præstation.

- Jeg synes i det hele taget, at det ser godt ud lige nu, og jeg glæder mig rigtig meget til denne her forårssæson. Det er jo det, vi træner for. Det vi arbejder hen imod, så vi kan stå skarpest muligt. Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der kan mærke, at det kribler i hænder og fødder for at komme i gang.

Hos vores bettingpartner Bet25 kan du få odds 10.00, hvis du spiller på Kamil Wilczek som første målscorer.

Foto: Getty Images