16. FEBRUAR 2017 kl. 07:15
Taster Wine: Brøndby er Danmarks største fodboldbrand

Man skal et godt stykke om på den anden side af et sølvbryllup, hvis man skal have tal på, hvor mange år Taster Wine har været sponsor og partner i Brøndby IF.

Selskabet er EURO Partner i Brøndby IF, og der er masser af historie i samarbejdet mellem virksomhederne.

- Vores første år var 1988, så vi nærmer os 30 år nu, siger Ole Paustian, der sammen med sin bror, Fritz Paustian, står i spidsen for Taster Wine, Danmarks største privatejede vin- og spirituskoncern, der leverer vin til loungerne på Brøndby Stadion.

- Vi måler ikke rigtig længere på, hvor meget vi får ud af vores partnerskab rent økonomisk, men vi er jo vokset sammen med Brøndby IF gennem de mange år. Vi har også været med i modgangstider, men nu ser det ud til at vende igen, og det bliver et spændende forår, vi går i møde sammen.

Fremtiden i Brøndby IF er lagt på skinner i strategi 6.4, og retningen får opbakning fra Ole Paustian og Taster Wine.

- Det er jo stadig nyt, men det ser ud som om, at Brøndby IF igen kan komme med op og stå på skamlen, hvor man kan række ud efter de store resultater og arbejde hen imod overskud i klubben igen.

- Brøndby IF er Danmarks største fodboldbrand, så derfor fornyer vi også, hver gang vores kontrakt udløber.

Men det er ikke kun brandet og fodbolden, Taster Wine og familien Paustian sætter pris på.

- Vi er også glade for det nye erhvervsnetværk. Her deltager Taster Wines nationale salgschef, hvilket vi får mange gode ting ud af. Vi deltager også, når Brøndby IF spiller fodbold i Europa, lyder det fra Ole Paustian.

- Det giver nogle gode oplevelser sammen med andre sponsorer. Det fungerer selvfølgelig på en anden måde, end det gjorde i firserne og halvfemserne, men Brøndby IF er, ligesom Taster Wine, blevet en meget større virksomhed end dengang. 

Foto: Getty Images