7. FEBRUAR 2017 kl. 09:00
Billetinfo til Derby

Billetsalget til Derbyet den 19. februar i Telia Parken sættes i gang på mandag den 13. februar, hvor Brøndby IF's sæsonkortholdere som altid vil have forkøbsret. Billetsalget vil finde sted mandag den 13. februar kl. 15:00 fra billethuset ved Friis-indgangen på Brøndby Stadion. Vi forventer at kunne sætte 1.400 billetter til salg til en stykpris, der lyder på 185 kr.

Bemærk, at der sælges én billet pr. sæsonkort, og at der kun kan medbringes ét sæsonkort pr. person. Med andre ord er det ikke muligt at medbringe sæsonkort for andre og købe billetter til dem. På grund af de nye ID-regler vedr. billetter til særligt udvalgte kampe i Alka Superligaen, så kræver et billetkøb til Derbyet, at man medbringer enten pas, kørekort eller studiekort som ID, da billetten er personlig og er bundet op på ens ID. 

Reglerne foreskriver nemlig at, ved indgangen på kampdagen skal navnet på billetten matche det billede-ID køberen brugte, da vedkommende købte billetten.  

Eventuelt overskydende billetter fra ovenstående salg til vores sæsonkortholdere sælges fra tirsdag den 14. februar i Brøndby Shoppen, som åbner kl. 9:30. Her vil salget være åbent for alle. Bemærk at samme regler omkring billede-ID gør sig gældende ved køb i Brøndby Shoppen.

Det er endnu uafklaret, om Brøndby IF’s officielle fangrupperinger vælger at boykotte Derbyet eller ej grundet det reducerede antal udebanebilletter, der er stillet til rådighed i Telia Parken. 

Brøndby IF er i tæt dialog med de officielle fangrupperinger, FC København og Divisionsforeningen om at finde en løsning på problemstillingen, og det forventes, at man inden mandag har en endelig afklaring. 

Foto: Getty Images