5. FEBRUAR 2017 kl. 15:34
Kwarasey: Træningslejren bygger et godt fundament for mig

Fire nye ansigter fandt vej til Brøndby IF i det netop overståede transfervindue. Tre af dem har fået uofficiel debut for klubben i træningskampene, men Adam Kwarasey har endnu den oplevelse til gode.

Det skyldes en mindre rygskade, som målmanden dog er ved at være kommet sig over.

- Her på træningslejren har jeg en gylden mulighed for at se, hvor meget jeg kan være med til. Vi har mange træningspas, hvor jeg kan føle mig frem. Det er lidt tid siden, jeg sidst har trænet ordentligt, og selv om jeg ikke rigtig føler, at jeg er mig selv endnu, er der klar fremgang, og det er det vigtigste.

- Hver træning her på træningslejren er værdifuld, og det lægger et godt fundament for mig. Jeg træner 100 procent med – dog med enkelte hensyn. Vi tager det en dag ad gangen og ser, hvordan jeg har det.

Offensiv i defensive situationer

På træningslejren i Dubai har Kwarasey, Rønnow og Anker to målmandstrænere med sig. De skal blandt andet hjælpe den nytilkomne målmand med at tilpasse sig klubbens spillestil.

Brøndby IF’s nummer 16 er klar over, at spillestilen ikke sidder lige i øjet fra dag ét, men han glæder sig over de mange træninger på træningslejren i Dubai, som giver mulighed for at dykke ned i de helt små detaljer.

- Jeg er en ret offensiv målmand, men det er en anden måde, jeg skal være offensiv på. Jeg skal være offensiv i defensive situationer og ikke kun være offensiv, når holdet selv angriber. Jeg forventer ikke, at jeg mestrer stilen efter en uge på banen. Det tager tid. jeg er tålmodig, og så jeg vokser stille og rolig mere ind i det.

- Med to trænere kan der lægges et anderledes fokus. Der bliver lagt mærke til flere detaljer og vejledt mere specifikt. Fire øjne ser mere end to øjne, så det giver en større observation og en mere specifik feedback. De mange træninger kan naturligvis også mærkes på kroppen, men det er kun godt for mig.

Brøndby-spillerne spiller på tirsdag den anden og sidste træningskamp under træningsopholdet i Dubai. IFK Göteborg er modstanderen, og du kan naturligvis følge kampen på @BrondbyLive på Twitter. Ved at klikke her kan du læse mere om, hvordan kampen kan streames.