31. JANUAR 2017 kl. 08:39
Hjulsager givet tilladelse til at forhandle vilkår med Celta Vigo

Brøndby IF har givet tilladelse til at midtbanespilleren Andrew Hjulsager er rejst til La Liga-klubben Celta Vigo for at se på forholdene og forhandle individuelle vilkår.

Sportsdirektør Troels Bech uddyber:
 
- Celta Vigo og vi er nået til enighed om en god pris og aftale for Andrew, og vi har derfor givet Andrew lov til at tage til Celta for at se på forholdene i klubben og forhandle individuelle vilkår. Selv om Andrew har været i Brøndby IF, siden han var ni år, så havde vi selvfølgelig gerne set, at han havde taget et par år mere, men det har været tydeligt i forhandlingerne, at vi har haft svært ved at nå hinanden, selvom vi har strakt os endda rigtig langt. 
 
- Alle i Brøndby IF er selvfølgelig kede af at Andrew med stor sandsynlighed forlader os i dette transfervindue, men vi er også alle bevidste om, at vi har nået et skæringspunkt, hvor vi indenfor de rammer af økonomisk ansvarlighed, vi har stillet os selv i strategi 6.4 må sige, at det nok alligevel er det rigtige tidspunkt at vores veje skilles.
 
- Som klub er man altid bevidst om risikoen for at miste en spiller, især en spiller som har kontraktudløb seks måneder senere, og det er også sagen i Andrews tilfælde. Derfor hentede vi Zsolt Kalmár ind tidligere i dette transfervindue, så vi netop havde en spiller, der kunne gå ind og udfordre og potentielt erstatte Andrew på midtbanen, hvis vi enten sagde farvel her i januar eller til sommer. Nu glæder vi os til en intens træningslejr hvor Zsolt kan lære sine nye holdkammeraterne godt at kende.
 
Zsolt Kalmar og resten af Brøndby-truppen rejser i dag på træningslejr i Dubai, hvor man blandt andet skal møde IFK Gøteborg i en træningskamp.

Du kan følge med i træningslejren på vores sædvanlige platforme; brondby.com, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat og ikke mindst Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images