29. JANUAR 2017 kl. 09:00
Crone: Vi er lidt slidte, men det gavner på længere sigt

Brøndby-spillerne satte i går punktum for rækken af kampe på dansk grund, inden truppen rejser til Dubai på træningslejr.

Dermed venter der ikke flere opgør i en knaldhård januar måned, der sad i benene på spillerne under gårsdagens 1-0-sejr mod FC Roskilde. Det erkender Svenn Crone.

Jeg synes klart, at man kan se på os i dag, at vi er lidt slidte på grund af den hårde opstart. Men det er ikke nogen undskyldning for ikke at kunne præstere, og jeg synes, at vi spiller en fin kamp i dag, hvor vi måske også kunne have scoret et par mål mere, siger backen til brondby.com.

- Det er et arbejde mentalt at skulle sætte sig op til sådan en kamp, når vi har trænet så hårdt her i opstarten, men kampene gør os bare mere klar til opgøret mod FCK (i Parken den 19. februar, red.), så det er også vigtigt at få spillet sammen og fundet hinanden igen, uddyber han.

Det er i det hele taget dejligt at have bolden ved fødderne, fortæller Svenn Crone.

- At spille kampe er bare dejligt i stedet for at løbe ude i den skov dér. Men det hører med til fodbold og den måde, vi spiller på, at skulle have en hård opstart, og det får vi gavn er senere i sæsonen.

Dejligt at holde nullet

Brøndby-holdet måtte kæmpe for at holde de veloplagte gæster fra at score i gårsdagens kamp. Men det lykkedes for tredje gang ud af lige så mange forsøg at holde buret rent i januar, og det glæder Svenn Crone.

- Det er noget, vi har snakket om inden, at vi skal forsøge at holde nullet i de her træningskampe, for det giver noget selvtillid til, når vi begynder forårssæsonen, siger den 21-årige forsvarsspiller.

- FC Roskilde kunne måske godt have scoret, men vi holdt nullet, og det giver selvtillid, at der ikke er blevet scoret mod os, fortæller Svenn Crone.

Nu glæder han sig til at flyve mod varmere himmelstrøg for at blive helt klar til de vigtige kampe i foråret.

- Det bliver dejligt. Det tror jeg, der er mange, som ser frem til. Jeg ved, at det er nogle stærke modstandere, vi skal møde i Dubai, så der bliver vi også matchet og gjort klar til sæsonstart.

- Og der bliver det også hårdt, ved jeg. Så det er fint, afslutter Svenn Crone med et træt smil.

Han og resten af holdet tager af sted tirsdag.