23. JANUAR 2017 kl. 12:50
Mensah: Glæder mig til at blive en del af Brøndby IF

De kommende tre og et halvt år skal Kevin Mensah spille for Brøndby IF, og den 25-årige offensivspiller kan ikke vente med at komme i gang på Vestegnen.

- Man kan roligt sige, at det er den største dag i min fodboldkarriere. Det er en stor klub, jeg er kommet til, og jeg glæder mig til at komme ud og imponere dem, der kommer på stadion, lige så meget som jeg er blevet imponeret af klubben, lyder de første ord fra den nye Brøndby-spiller, der ser frem til at skulle repræsentere Brøndby IF’s mange fans.

- Jeg har ikke stået på Sydsiden og hoppet med til alle kampene, men når jeg har spillet mod Brøndby, så har det altid føltes som på udebane, selv i de tilfælde hvor man var på hjemmebane. Jeg glæder mig til altid at føle, man er på hjemmebane.

Det er en krævende spillestil, der praktiseres i Brøndby IF, men de krav er ikke noget, der skræmmer den nye nummer 14.

- Spillestilen passer mig fint. Det er en hurtig og fremadrettet stil med en masse muligheder til de offensive spillere, og det glæder jeg mig til at nyde godt af.

- Jeg har en fornemmelse af, at folk synes, det er sjovt at spille fodbold her, og det glæder jeg mig til at blive en del af, lyder det fra Kevin Mensah.