23. JANUAR 2017 kl. 12:30
Kevin Mensah skifter til Brøndby IF

Brøndby IF har i dag hentet Kevin Mensah fra Esbjerg fB. Angriberen har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020.

- Kevin Mensah er en hurtig og eksplosiv spiller med en god teknik, der passer godt ind i den måde, vi spiller fodbold på i Brøndby IF. Han er hentet til at forstærke kampen om pladserne på angrebspositionerne, men han har i både Esbjerg og Viborg bevist, at han også fungerer som en dygtig midtbanespiller. Derfor er vi glade for, at vi kunne blive enige med både Esbjerg fB og Kevin om et skifte, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech.

Angriberen var i slutningen af efteråret på operationsbordet i forbindelsen med en omgang sportsbrok, og han kommer derfor ikke til at træne med i Brøndby IF for fuld kraft i de kommende uger.

- Kevin er i gang med et genoptræningsforløb i forbindelse med sin operation, og genoptræningen forløber helt efter bogen. Han er gået gennem lægetjekket uden problemer, og Esbjerg fB har været meget behjælpelige med alle informationer omkring både operation og genoptræningen. Vi er trygge ved det forløb, og nu gælder det om at få bygget Kevin op i et passende tempo, så han kan bidrage med sine evner til både træning og kamp, fortæller Troels Bech.

Kevin Mensah, der kommer til at spille i nummer 14, træner med sine nye holdkammerater allerede her til eftermiddag.