19. JANUAR 2017 kl. 14:44
Ny kontrakt sender Masterclass-talent op i Superliga-truppen

Brøndby IF og Masterclass-keeper Jacob Pryts er blevet enige om en ny kontrakt, som løber frem til sommeren 2018. Den 18-årige, talentfulde målmand har allerede tilbragt en del tid på træningsbanen med Superliga-truppen, men med den nye kontrakt rykker han op på førsteholdet på fuld tid.
 
Sportsdirektør Troels Bech fortæller:
 
- Vi står i den dejlige situation, at Brøndby Masterclass i øjeblikket former adskillige, talentfulde målmænd. Jacob har vist sig godt frem både på U19-holdet og til træningerne med Superliga-truppen, og vi er derfor glade for, at vi kan fortsætte samarbejdet og forhåbentlig også den positive udvikling, Jacob gennemgår i øjeblikket.
 
Jacob Pryts, som har repræsenteret det danske U17-, U18- og U19-landshold, er dermed det andet Masterclass-talent, der rykkes op i denne vinterpause. For tre uger siden skrev forsvarsspilleren Joel Kabongo således under på en seniorkontrakt.

Det ligger også allerede fast, at venstreback Gregers Arndal-Lauritzen rykker op til sommer