17. JANUAR 2017 kl. 10:00
Brøndby IF ansætter ny chefscout i talentafdelingen

Talentudvikling er og bliver en af byggestenene i Brøndby IF, og derfor arbejder trænere og ledere i Brøndby U-Talent og Brøndby Masterclass utrætteligt på at dygtiggøre sig selv og spillerne på de respektive årgange.

Med til talentudviklingen hører også ønsket om at finde de største talenter, så de i Brøndby IF kan få de bedste muligheder for at udvikle deres talent i de bedste rammer.

I den forbindelse har Brøndby IF ansat Christian Larsen som chefscout i talentafdelingen. Christian Larsen kommer fra en stilling som sportschef i HIK. 

- Vi har som ambition at være de bedste til at udvikle talenter, og derfor forstærker vi os gerne i Masterclass, når muligheden byder sig. Det gjorde den med Christian Larsen, der har gjort et fremragende stykke arbejde i HIK som sportschef for både førsteholdet og talentudviklingen. Derfor vil ansættelsen af Christian som chefscout vil give hele talentsektoren i Brøndby IF et løft.

- Det er vores overbevisning, at jo bedre holdkammerater du spiller og træner med, desto bedre bliver din egen udvikling. Og Christian Larsen skal være med til at sørge for, at alle spillere på vores talenthold har de bedst mulige holdkammerater, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech.

Christian Larsen har efter planen første arbejdsdag i Brøndby IF den 1. maj 2017.