9. JANUAR 2017 kl. 15:03
Kwarasey: Det føles rigtigt

Tidligere i dag blev norske Adam Larsen Kwarasey præsenteret som ny Brøndby-spiller, og målmanden, der også har ghanesisk pas og spiller for Ghanas landshold, er glad for at være kommet til Brøndby IF.  

- Det føles rigtigt, og jeg er glad for at komme til Danmarks største klub. Jeg glæder mig meget til at komme i gang allerede på onsdag, siger Kwarasey, der kendte til Brøndby IF inden sit skifte.

- Jeg er vokset op i Norge, så Brøndby er ikke ukendt for mig. Det er den klub i Danmark med de bedste fans. De skaber en stemning på stadion, der ikke overgås i Danmark, og det bliver rigtig spændende at blive en del af hele den atmosfære, der er omkring Brøndby IF.

Kwarasey, der har spillet VM og de afrikanske mesterskaber for Ghana, skal tage kampen op med Frederik Rønnow, og han er klar til at give sig fuldt ud på træningsbanen.

- Rønnow er en dygtig målmand, men det er fedt at arbejde med andre dygtige målmænd og trænere. Det er med til at løfte os begge, og jeg er sikker på, at klubben har en god plan med os, siger Adam Kwarasey.

- Jeg vil bruge den næste tid på at lære klubben og menneskene i og omkring Brøndby IF at kende og falde til på holdet.

Træningen starter for alvor på torsdag efter onsdagens fysiske tests, og der er den ghanesiske landsholdsmålmand klar til at benhårdt til værks.

- Jeg skal vise til træning, at jeg er klar, hvis chancen kommer. Jeg har spillet professionelt i mange år, så jeg kender gamet. Man er altid lidt ekstra tændt, når man kommer til en ny klub, men man skal være klar fra start, for det kan være at chancen kommer hurtigere, end man havde forventet. Og når den chance kommer, så er jeg helt klar!

Adam Larsen Kwarasey kommer til at spille med nummer 16.