20. DECEMBER 2016 kl. 10:15
Traditionen tro: Nytårstaffel under Sydsiden

I 2010 startede en Brøndby IF en tradition, nemlig det årlige nytårstaffel. I år er ingen undtagelse, og derfor inviterer Brøndby IF klubbens fans til nytårstaffel, så alle kan ønske hinanden et godt nytår og samtidig få lidt til ganen.

Det sker under Sydsiden torsdag den 29. december fra kl. 17 til kl. 19, hvor der vil være øl, sodavand, popcorn, kaffe og kakao, så længe lager haves. Der er selvfølgelig også smidt pølser på grillen. Diskotek Boom sørger for musikken.

- Det glæder mig, at vi kan holde fast i en god tradition som nytårtaffelet, og jeg håber, at mange af vores fans vil kigge forbi. Herfra skal der lyde en stor tak for opbakningen i 2016, siger Brøndby IF's administrerende direktør, Jesper Jørgensen.

Du skal benytte Sydsiden-indgangen for at komme ind på stadion til nytårstaffelet.

Foto: Arnason.dk