7. DECEMBER 2016 kl. 10:01
Han sælger flest trøjer i Brøndby Shoppen

Både i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion og på brondbyshoppen.dk er der masser af Brøndby-merchandise at kaste sig over.

Men det er og bliver hjemmebanetrøjen, der år efter år er det suverænt mest solgte produkt. Det er næppe overraskende for nogen, men selv om salget af hjemmebanetrøjen ligger fast som Brøndby Shoppens mest solgte produkt, så varierer det, hvem der er at finde på bagsiden af trøjerne.

Topsælgere i de senere år har været Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Khalid Boulahrouz, men i år er der en ny mand på førstepladsen over de mest solgte trøjer i 2016.

Men vi starter bagfra med en top tre.

På tredjepladsen ligger Lebogang Phiri.

- Phiri har altid været populær i Brøndby IF. Den popularitet er bare steget og steget, og han har faktisk altid solgt mange trøjer – nu bare endnu flere end tidligere, fortæller Anders Bøyesen, der er ansvarlig for Brøndby Shoppen.

Andenpladsen indtager anfører Thomas Kahlenberg.

- På trods af en lang skadespause har Kahlenberg tydeligvis stadig en stor plads i hjerterne hos Brøndby IF’s fans. Bare se hvordan, han blev hyldet af Sydsiden til seneste hjemmekamp.

”Kalle” blev opereret i forrige uge og arbejder mod at blive klar i løbet af forårssæsonen.

Førstepladsen indtages af Brøndby IF’s og Alka Superligaens topscorer Teemu Pukki.

- Målscorere sælger trøjer. Sådan er det bare, og det er ikke kun hos os. Cirka hver tredje trøje, vi sælger, er med nummer 9 på ryggen, lyder det fra Brøndby Shoppens chef.

Du kan besøge Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion eller online her.

Årets sidste kamp er på hjemmebane mod FC Midtjylland på søndag den 11. december kl. 18. Hvis du skal være med til at sende holdet på juleferie med forhåbentlig endnu en sejr, kan du købe billet til kampen her.

Inden kampen mod FC Midtjylland er der julemarked foran Brøndby Stadion. Det kan du læse mere om her.

Foto: Getty Images