5. DECEMBER 2016 kl. 16:31
Stort nederlag i Farum i Reserveligaen

7-1. Det var et nederlag på Right to Dream-Park til FC Nordsjælland i Reserveholdsligaen, som Brøndby-spillerne kunne mærke. Og træner Mark Strudal var alt andet end tilfreds efter opgøret.

- Vi får en lussing i dag, og den er fortjent. Vi er faktisk med i kampen indtil fem minutter efter pausen, hvor de scorer til 4-1. Der får de et overtag, og der skal vi kigge på, hvem af vores spillere der slipper håndtaget og hænger med hovedet.

- Det er lærepenge. Vi skal se på, hvem der tager fra, tager ansvar og har det ekstra gear til at samle holdet igen og vise klassen i modgang. Der må vi bare sige, at der ikke var nogen i dag. 

Skuffelsen er tydelig efter nederlaget, som Strudal ikke havde set komme.

- Første halvleg er en lige kamp. Vi har nogle store chancer, vi brænder. Den kunne have stået 3-2 eller sågar 3-3 i første halvleg. Gustaf Nilsson rammer stolpen, og vi har vores muligheder for at reducere og komme med i kampen igen, men det, der sker til sidst, er totalt uacceptabelt. Det har de også fået at vide i omklædningen.

- De sidste mål, vi inkasserer, er totalt uacceptabelt. Var den blevet 4-2, havde det været til at leve med og et fair billede af kampen, men de sidste tre mål er et billede på, at vi falder sammen som hold, siger Mark Strudal og prøver at give en forklaring på, at der kan være så store udfald i kampene i Reserveligaen, som man ser fra tid til anden.

- Det er et blandet hold, hvor vi har U17- og U19-spillere med – vi har prøvespillere med, som ikke kender systemet. Spillerne er med af forskellige årsager, men som jeg også sagde til dem i oplægget, så er hovedsagen, at vi – på trods af personlige ambitioner – samler os som et hold og arbejder som et hold.

- Der er meget stor blanding på niveauet og dermed, hvilke målsætninger vi kommer med som hold. Derfor vil der være nogle udfald nogle gange og situationer, hvor man ser en modstander, der udnytter chancerne 100 procent som i dag, lyder det fra træneren, der kiggede forgæves efter det, han helst ser, når et hold eller en spiller møder modgang.

- Der er to muligheder. Enten lukker man sig ned, eller også viser man, at man har niveau og klasse og arbejder stenhårdt for at samle holdet og prøve at give noget positivitet og energi. Så har man i det mindste givet noget – det er netop i modgang, man skal vise, at man har noget ekstra at byde på.

Brøndby IF's mål blev scoret af Marcos Ureña.

Nederlaget til FC Nordsjælland var den sidste kamp i Reserveligaen inden vinterpausen.