30. NOVEMBER 2016 kl. 07:30
Hjulsager: Vi skal være klar i alle situationer

Andrew Hjulsager måtte se weekendens Alka Superliga-opgør mod Silkeborg fra tribunen, da han havde skrabet for mange karantænepoint sammen. Nu er midtbanekreatøren klar til at hjælpe holdet igen, når modstanderen kl. 20:00 hedder Randers FC.

- Det var naturligvis frustrerende, at jeg ikke kunne spille mod Silkeborg. Men jeg er glad for, at vi vandt, og drengene gjorde det rigtig godt. Jeg håber selvfølgelig, at jeg er tilbage i startopstillingen og kan hjælpe holdet i aften mod Randers.

- Randers spiller anderledes end os. De står kompakt og spiller på hurtige omstillinger med mange indlæg og en meget fysisk spillestil, så vi skal være dygtige til at forsvare feltet, når de kommer til indlæg. Det er en dygtig modstander, men jeg er sikker på, at vi slår dem, hvis vi spiller vores eget spil. Det er vores mål.

Mens de blågule hentede tre point i weekenden, måtte Randers FC se sig slået. Inden aftenens opgør skiller tre point dermed de to klubber i tabellen, og Hjulsager ser derfor en mulighed for at slå et lille hul ned til Olafur Kristjánssons mandskab.

- Det er altid vigtigt at hente alle tre point, og når vi kaster et blik på stillingen, er det en rigtig vigtig kamp, så vi kan holde afstanden til efterfølgerne.

- For os handler det om, at vi er klar i hver eneste situation, lige meget hvem Randers sender på banen. De har naturligvis nogle individualister med selvtillid, ligesom vi har – blandt andet Ishak, som ligger højt på topscorerlisten.  

Hos vores hovedpartner, Bet25.dk, kan du i skrivende stund få odds 4.85, hvis du spiller på, at Brøndby IF vinder kampen med minimum to mål. 

Foto: Getty Images