30. NOVEMBER 2016 kl. 23:27
Greko: Fik at vide, jeg skulle afgøre kampen

Det lignede længe et remis i Randers, men det lavede Christian ’Greko’ Jakobsen om på fem minutter før tid. Midtbanespilleren var kommet på banen kort forinden, og det var med en klar besked fra Alexander Zorniger.

- Jeg fik ikke så meget andet at vide, end at jeg skulle gå ind og afgøre det, fortæller en smilende Greko, inden han forklarer sit mål.

- Jeg havde en fornemmelse af, at Andrews spark ville gå forbi målet, og derfor reagerede jeg på hans afslutning og forsøgte helt overlagt at dreje bolden mod det hjørne, som den endte med at stryge i.

Fra bænken havde han oplevet en intens kamp, hvor der særligt i første halvleg var mange chancer. Fælles for begge halvlege var intensitet og fight, og det siger meget om holdet, mener Brøndby IF’s nummer 25.

- Det var lidt en tjubang-kamp, og jeg synes, at det er dejligt, og det viser noget om vores styrke, at vi kan fighte sådan nogle kampe hjem.

Med sejren står de blågule nu noteret for 38 point i Alka Superligaen, og inden torsdagens kampe er der et hul på seks point ned til FCM og Randers på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen. Inden spillerne går på vinterpause, venter der opgør mod Esbjerg og FCM, og Greko håber, at de blågule kan overvintre på andenpladsen.

- En sejr som i dag betyder ikke kun tre point til os, men det betyder også, at en af vores nærmeste konkurrenter i tabellen ikke får point. Det betyder, at vi holder fast i andenpladsen, og den vil vi rigtig gerne overvintre med.  

Foto: Getty Images