13. NOVEMBER 2016 kl. 10:15
God Juel i HB Køge

- Det er gået over forventning. Jeg havde regnet med at få spilletid, men ikke så meget jeg har fået.

Mads Juel Andersen er udlejet fra Brøndby IF til HB Køge, hvor talentet har spillet sig til en fast plads på den tidligere Brøndby-træner Henrik Lehms mandskab.

- Jeg er faldet godt til hernede. Den første uge var lidt svær. Jeg har været i Brøndby i ni år, så jeg skulle lige vænne mig til tingene og lære folk at kende, fortæller den 18-årige midterforsvarer, der er begejstret for måden, tingene foregår på i 1. divisionsklubben.

- Der er et teknisk højt niveau til træning, og der bliver gået til stålet, for vi er mange unge spillere, der kæmper om pladserne.

- Jeg træner også med i Brøndby hver onsdag og nogle gange lidt ekstra dage, siger Mads Juel.

Lejekontrakten med HB Køge udløber ved årsskiftet. Men det er ikke noget, han spekulerer alt for meget over. 

- Jeg koncentrerer mig bare om at spille fodbold, og så taler min agent med Brøndby, om lejemålet skal forsætte indtil sommer, eller om jeg skal tilbage, og så vi tager den derfra.

- Men målet er selvfølgelig at komme tilbage til Brøndby IF og slå igennem dér. Det er det, jeg har knoklet for i mange år og stadig kæmper for – det gør jeg så ved at præstere så godt som muligt for HB Køge og lære alt det, jeg kan lære af at spille fast.

HB Køge ligger med i toppen af 1. division og kæmper med om oprykning til Alka Superligaen.