11. NOVEMBER 2016 kl. 12:42
"Greko" følger landsholdskammerater

Alka Superligaen står stille i denne weekend på grund af landskampe. Men selv om nogle spillere er af sted med deres respektive landshold, betyder det ikke, at der er lukket ned for træningen i Brøndby IF.

Resten af truppen knokler hårdt, og selv om der er kampfri, bliver det til masser af fodbold, for der holdes øje med holdkammeraterne rundt omkring i verden.

- Der er da lidt interesse i lande, man normalt ikke følger så meget med i. Man følger ekstra med på livescore for at se, om for eksempel Teemu har scoret for Finland - eller om Kamil har tabt med Polen, så Danmark kan komme med til VM, lyder det fra Christian ”Greko” Jakobsen med et grin.

Det er ikke den store hemmelighed, at ”Greko” ses privat med både Christian Nørgaard, Frederik Holst, Andrew Hjulsager og Frederik Rønnow, og det betyder lidt ekstra tid foran tv-skærmen for Brøndby IF’s nummer 25.

- Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg mest ser Danmarks kampe, og jeg havde nok ikke set så mange U21-landskampe, hvis jeg ikke kendte dem, der spiller der, siger ”Greko” og tilføjer om Frederik Rønnow:

- Det er fedt for Rønnow, at han er kommet på A-landsholdet og får spilletid. Det glæder man sig over på hans vegne.

Du kan på dette link se hvilke spillere, der er af sted på landsholdstjeneste.

Foto: Getty Images