Sidste frist for at deltage i emissionen er i dag

10.11.2016 09:13

I tirsdags sluttede handlen med tegningsretter i den igangværende aktieemission i Brøndby IF – en emission, der skal være med til at understøtte en af grundpillerne i Strategi 6.4 om, nemlig at Brøndby IF skal være økonomisk bæredygtig.

Men selv om handlen med tegningsretter er afsluttet, er der stadig gode muligheder for at blive medejer af Brøndby IF og en bærende del af fremtiden, for du kan stadig købe de resterende aktier i emissionen.

Hvis du allerede har tegningsretter, der ikke er udnyttede, og som du ønsker at udnytte, skal du kontakte din bank for at høre, om du fortsat har mulighed for at tegne nye aktier på tegningsretterne.

Herudover er der fortsat mulighed for at tegne resterende aktier frem til i eftermiddag (torsdag den 10. november 2016) kl. 17.00. Du skal kontakte din bank for at høre, hvordan du skal indlevere tegningsblanketten, hvis du ønsker at tegne resterende aktier i den igangværende aktieemission i Brøndby IF. Bemærk at din bank skal modtage tegningsønsker, således at de kan formidles videre til Danske Bank, der er aktieudstedende institut, inden kl. 17.00.

Tegning af aktier skal ske på baggrund af prospektet.

Emissionen slutter i eftermiddag (torsdag den 10. november 2016) kl. 17.00, og Brøndby IF forventer at offentliggøre resultatet af emissionen mandag den 14. november 2016.

Du kan få al information omkring emissionen her.