Sidste chance for at tegne nye aktier i Brøndby IF

08.11.2016 11:32

Hvis du også vil være en del af den igangværende aktieemission i Brøndby IF, så begynder du at få travlt. På torsdag den 10. november 2016 udløber tegningsperioden for de nye aktier og dermed din chance for at blive en del af den igangværende emission.

Emissionen er med fælles hjælp fra fans og investorer en vigtig brik i at levere endnu mere på Strategi 6.4, hvor netop fællesskab og økonomisk, bæredygtig fundament er nogle af grundstenene.

- Vi er så småt ved at nærme os et udløb af muligheden for at tegne nye aktier i Brøndby IF og på den måde blive en del af den igangværende emission, der skal være med til at sikre Brøndby IF en af målsætningerne i Strategi 6.4, nemlig at vi skal være en klub i økonomisk balance i 2019.

- Emissionen har en garanteret tegning på 100 millioner kroner via garantier stillet af hovedaktionær Jan Bech Andersen og fire andre investorer. Andre investorer og fans af klubben kan ligeledes blive en del af emissionen, men altså kun hvis de tegner nye aktier inden udløb af fristen på torsdag. Afhængig af interessen, kan emissionen nå op på 140 millioner kroner, men det endelige resultat kender vi først mandag den 14. november 2016, fortæller administrerende direktør Jesper Jørgensen.

Hvis du også ønsker at blive en del af fremtiden i Brøndby IF, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til din bank. For enkelte banker gælder det nemlig, at tegningsperioden for de nye aktier udløber tidligere end den 10. november 2016.

Du har også mulighed for at tegne nye aktier via bud på eksisterende aktier, hent blot tegningsblanketten her. Hvis du ønsker at tegne nye aktier, skal du ligeledes rette henvendelse til din bank.

Bliv klogere på emissionen her.