Lokalopgør og sæsonafslutninger hos Masterclass

31.10.2016 15:06

Brøndby IF’s U19- og U17-hold tog begge mod FCK i weekenden, mens U15- og U14-holdet spillede sidste kamp i sæsonen.

U19: To forskellige halvlege
I U19-ligaen var der dømt lokalopgør, da FC København lagde vejen forbi Brøndbys baner. De hvidklædte var inden opgøret ubesejrede, og det var desværre også status efter lørdagens opgør.

Auri Skarbalius påpegede, at weekendens modstander var mere ærgerrig fra første fløjt.

- Vi viste ikke nok ærgerrighed, og det kan vi ikke leve med. Derfor var vi bagud 3-0 ved pausen, og derfor skiftede vi to mand ud inden pausen. Det var ikke, fordi FCK var markant bedre, men de havde lidt mere vilje i de enkelte dueller og omstillinger.

- Vi manglede endnu en gang ti procent, og vi svinger generelt for meget op og ned. Vi sagde ikke så meget til spillerne i pausen, men vi lagde vægt på, at vi skulle ud og vinde vores dueller og vise, at vi var til stede og parate, sluttede Auri.

Selv om de blågule fandt vej til nettet to gange i anden halvleg, var føringen til FCK for stor. U19-holdet spiller på lørdag på udebane mod Vejle.

U19: Brøndby IF – FC København 2-4 (0-3)
0-1: Nicklas Røjkjær (19’)
0-2: Nicklas Røjkjær (33’)
0-3: Carl Holse (44’)
1-3: Oliver Carrara (50’)
1-4: Jonas Wind (straffe, 83’)
2-4: Bertram Gjelfort (90’)

Startopstilling

Daniel Stückler – Gustaf Nilsson

Armend Aslani – Magnus Häuser – Tobias Noer – Oliver Carrara

Frederik Tønsberg – Joel Kabongo – Andreas Kaltoft – Christian Enemark

Viktor Anker

Bænken: Andreas Bruus, Christian Johansen & Bertram Gjelfort

 

U17: Nederlag i topkamp
Akkurat som i U19-ligaen var der lokalopgør i U17-ligaen, og opgøret mellem Brøndby IF og FC København var tilmed også et topopgør. De blågule lå inden weekendens opgør nummer et i tabellen, men det var der desværre ændret på efter sidste fløjt.

FCK vandt opgøret med 4-2, men Frank Hjortebjerg var dog god tilfreds med spillernes indstilling og præstation i opgøret – modstanderne var dog for dygtige til at udnytte Brøndby-spillernes fejl.

- FCK var mere effektive end os, og de straffede os på de fejl, vi lavede. De var farlige på omstillingerne, mens vi kæmpede med at få udbytte af vores spil.

- Inden kampen snakkede vi om, at vi skulle ud og vise, hvad vi kan, og ikke blot nøjes med at være med. Vi skulle angribe kampen, som vi normalt gør, hvor vi tror på egne evner. Det synes jeg, vi gjorde fint, og selv om vi kom bagud i første halvleg, gik vi til pause med en god følelse. Desværre sov vi i to minutter i anden halvleg, og så udbyggede de føringen til 4-1. Derfra var det svært at komme tilbage igen.

U17: Brøndby IF – FC København 2-4
0-1: Victor Jensen (17’)
0-2: Felix Winther (32’)
1-2: Muamer Brajanac (39’)
1-3: Marcus Porsgrunn (51’)
1-4: Oliver Andersen (52’)
2-4: Ertugrul Teksen (straffe, 79’)

Startopstilling

Magnus Warming – Muamer Brajanac – Ertugrul Teksen

Jesper Lindstrøm – Mikkel Eslund

Morten Frendrup

Lucas Rejnhold Steen – Lasse Munkholm – Anton Hendriksen – Frederik Nørrestrand

Mads Hermansen

Bænken: Benjamin Laursen, Andreas Pyndt Andersen & Gustav Steener

 

U15: Sæsonen afsluttes med en sejr
Det har været en svingende sæson for Brøndby IF’s U15-hold, når man kaster et blik på resultaterne. To sejre, fire uafgjorte og tre nederlag stod de noteret for, inden de i weekenden spillede sæsonens tiende og sidste kamp.

Det sluttede dog rigtig godt for John Ranums tropper, da de slog bundproppen Slagelse med 7-0, og cheftræneren var meget tilfreds med præstationen.

- Vi har flere gange oplevet, at vi kan have det svært mod modstandere, der trækker sig langt tilbage på banen og står meget kompakt. Men i weekenden fik vi scoret et tidligt mål, og det var med til at åbne tingene op, fortæller John Ranum.

- Spillerne var enormt tændte, og de præsterede virkelig flot over hele linjen. Vi har igennem hele sæsonen brugt mange chancer på at score vores mål, men i dag var vi skarpe. Vi var foran 5-0 ved pausen og endte med at score syv gange, som er samme antal, vi havde scoret inden weekendens opgør.

- Det var rigtig dejligt at slutte sæsonen af med en gennemført god præstation, hvor vi fik en komfortabel sejr.

U15-holdet slutter sæsonen på en tredjeplads.

U15: Brøndby IF – Slagelse B&I 7-0 (5-0)
Giran Pyne-Cole (3 mål)
Mathias Kvistgaarden (2 mål)
Andrew Oseni (1 mål)
Oscar Salling (1 mål)

Startopstilling

Giran Pyne-Cole – Mathias Kvistgaarden – Andrew Oseni

Mads Holten Christensen – Laurids Brandt Andersen

Frederik Valdbjørn

Nikolaj Pedersen – Oscar Salling – Elias Normand Gärtig – Matin Saleh

Lucas Ziegler

Bænken: Benjamin Juel-Berg, Lasse Mouritsen & Alexander Petræus

 

U14: Syvende sejr i sæsonen
Ligesom U15-holdet spillede Morten Corlins U14-hold sæsonens sidste kamp i weekenden. Brøndby-spillerne var taget til Roskilde, og her sluttede de sæsonen med en 1-0-sejr.

Trods den smalle sejr var der aldrig tvivl om udfaldet.

- Vi kontrollerede kampen fuldstændig. Roskilde havde ikke ét skud på mål, og de havde ikke ét hjørnespark, så sejren var aldrig i fare. Men jeg så gerne, at vi havde været bedre på bolden. Vi kom til at sjuske for meget, og det blev en kamp med meget spil midt på banen og mange indkast, og samtidig var der en hård vind, som gjorde det lidt svært at spille flot fodbold, forklarer Morten Corlin.

- Jeg er dog tilfreds med, at vi har en rigtig god substans i holdet. I de kampe, hvor vi ikke spiller op til vores bedste, ser vi stadig stabile ud. I vores nederlag til FCN, som har vist sig at være rækken stærkeste hold, tabte vi blot 2-1. Det er vores eneste nederlag i sæsonen, og det er præcis det samme udfald som sidste år.

- Vi må erkende, at FCN bare er rigtig gode, og der har vi lige et skridt op endnu. Men jeg er rigtig tilfreds med vores udvikling i løbet af sæsonen.

U14: FC Roskilde – Brøndby IF 0-1 (0-1)
0-1: Mihai Tudor (35’)

Startopstilling

Rasmus Højlund – Mihai Tudor – Albion Aliji

Youcef Mokdad – Janus Seehusen

Anton Barlach

Sebastian Brodersen – Filip Andersen – Oliver Jeppe – Simon Larsen

Andreas Pedersen

Bænken: Victor Vasquez, Mathias Skolnik & Marinus Larsen

 

U13: 5-2-nederlag trods god indsats
Brøndby IF’s U13 hold bød topholdet fra FC Nordsjælland velkommen. Tidligere på sæsonen måtte de blågule spillere gå fra banen mod FCN med et 6-0-nederlag i bagagen.

Denne gang trak de igen det længste strå, men Bo Nielsen var rigtig godt tilfreds med sine spilleres præstation.

- Vi var rigtig dygtige i det høje pres og i genpresset, og det fik de svært ved at spille sig ud af. Det tvang dem til at spille mere med lange bold, som de ellers ikke er så glade for. Så vi var rigtig dygtige i første halvleg, hvor vi vandt skudstatistikken med 9-3. Alligevel var vi desværre nede med 2-1.

- I anden halvleg lykkedes vi også fint, da vi selv havde bolden. Men vi sad lidt for langt fra vores modstander, når de havde bolden, og det straffede de ved at score tre gange på seks minutter. Men modsat vores første indbyrdes opgør i denne sæson reagerede spillerne godt, og de kom tilbage og fik reduceret i slutningen af kampen.

- Så jeg var rigtig god tilfreds med indsatsen, og det var en kamp, vi kunne have vundet. Lidt karakteristisk for sæsonen har vi manglet kvalitet i afslutningerne, og derfor har vi måske ikke altid fået udbytte af vores ellers gode præstationer.

U13-holdet spiller sæsonens sidste kamp mod KB på søndag.

U13: Brøndby IF – FCN 2-5 (1-2)
0-1: (FCN)
1-1: Kasper Larsen
1-2: FCN
1-3: FCN
1-4: FCN
1-5: FCN
2-5: Kasper Larsen

Startopstilling

Kasper Larsen – Simon Blæsdahl – Solomon Opoku

Jonas Krøll Stenbæk

Lukas Poulsen – Noah Broe – Deniz Arabaci

Melih Avci

Bænken: Hugo Ryg, Mikkel Fredsgaard & Benjamin Ramussen