Tobias Noer: Ekstremt lærerigt at være med

10.10.2016 12:25

I sidste uge var en del af U19-spillerne med i førsteholdstræningen, da Superliga-truppen var minimeret grundet landskampe. En af dem var Tobias Noer, som er utrolig glad for de erfaringer og indtryk, han tager med sig fra træningerne.

- Vi unge spillere kan lære ekstremt meget af de her træningspas med førsteholdet. Her har man altså ikke tre eller fire touches på bolden. Det går meget hurtigere, og det er maksimalt to berøringer. Så man skal være klar til at få bolden, og man skal kunne se spillet, før man får bolden, for der har hovedsageligt været fokus på presspillet. Vi skal selvfølgelig bare give alt, vi har, lyder det fra Tobias Noer.

- Vi skal naturligvis ikke komme tilbage på U19-holdet og tro, vi er stjerner, fordi vi har trænet med. Det handler om at arbejde videre og vise, hvorfor vi er med, og samtidig skal vi være med til at tage ansvar.  

Masterclass-talentet startede sidste uge med at spille små 70 minutter i Reserveliga-derbyet mod FC København, og Noer følte selv, han leverede en fin indsats.

- Det var dejligt at få chancen. Det er godt at få lidt Reserveliga-tid i benene og spille sammen med Superliga-spillere, som har en del erfaring. Jeg synes, at mit presspil fungerede fint, da jeg lærte, at jeg skulle presse frem på min modstander og ikke stå og vente. Når man spiller over for en spiller som Danny Amankwaa, skal man sidde tæt på ham, så han ikke får lov at vende, for ellers får man det svært.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).

Foto: Arnason.dk