Sejr, uafgjort og nederlag hos Masterclass

10.10.2016 16:19

Sejr til U17, uafgjort til U15 og nederlag til U13 – det er status for Masterclass-holdene i denne weekend, hvor U19-holdet nok en gang havde pause, mens U14-holdet var i Sverige.

U17: Femte sejr og femte clean sheet
U17-spillerne stod i en uvant situation, da de lørdag tog imod Lyngby. Hidtil i denne sæson er det blev til lutter sejre, men i midtugen indkasserede de et 2-1-nederlag i pokalturneringen, og derfor skulle de lørdag ud og revanchere sig.

- Vi havde snakket om, at man skal bevise sig selv, når man har logoet på, og man skal leve op til de krav, vi har til hinanden. Det løste spillerne godt i lørdags. Vi var meget aggressive, spillerne løb de sure meter, og de gik ind til kampen med et godt udtryk. Så det var meget bedre hele vejen igennem kampen, og vi er kommet godt videre efter pokalnederlaget, forklarer U17-cheftræner Frank Hjortebjerg.

De blågule kom foran tidligt i kampen, men alligevel var det først i anden halvleg, at de for alvor satte sig på opgøret.

- Første halvleg var meget lige og ret chancefattig. Vi sad på det efter pausen, og vi havde klart flest afslutninger, og vi blev ved med at presse på i stedet for at forsøge at fedte sejren hjem.

- Lyngby havde mange lige ved og næsten-situationer, hvor vi kom på tværs eller fik etableret os, inden det blev farligt. Vi vandt skudstatistikken med 12-3, og vi brændte et straffespark, da der stod 2-0, slutter cheftræneren.

I næste runde kommer FC Nordsjælland på besøg.

U17: Brøndby IF – Lyngby BK 3-0 (1-0)
1-0: Ertugrul Teksen, straffe (6. min.)
2-0: Muamer Brajanac, assist: Ertugrul Teksen (59. min.)
3-0: Jesper Lindstrøm, assist: Ertugrul Teksen (76. min.)

Startopstilling

Magnus Warming – Muamer Brajanac – Ertugrul Teksen

Andreas Pyndt Andersen – Mikkel Eslund

Morten Frendrup

Lucas Steen – Lasse Munkholm – Anton Hendriksen – Frederik Nørrestrand

Mads Hermansen

Bænken: Jesper Lindstrøm, Roni Arabaci & Gustav Steener.

U15: Nulløsning mod HIK
I sæsonens tredje kamp spillede Brøndby IF’s U15-drenge på udebane mod HIK. De gik ind til kampen velvidende, at modstanderen ville stille sig dybt i banen med en kompakt defensiv. Det resulterede dengang i et 1-1-resultat, og John Ranum forventede, at kampbilledet ville blive meget det samme, da HIK i weekenden var på besøg i Brøndby.

Men HIK spillede anderledes friskt til, og især i første halvleg var gæsterne dygtige.

- HIK pakkede sig ikke ned, som de gjorde sidst. De spillede en rigtig fin kamp, og de var især dygtige i første halvleg. Set over hele kampen var der ikke mange chancer. HIK havde en kæmpe chance kort før tid, hvor vi skulle være glade for Tobias i målet, mens vi skabte fire fine chancer i løbet af kampen.

- Så udfordringen er fortsat at få scoret på vores chancer. Vi var uheldige, at Giran (Pyne-Cole, red.) blev skadet i opvarmningen, og vi har i forvejen skader i offensiven, men det skal ikke være en undskyldning. Der var dog også fremgang at spore på nogle punkter. Vi var gode til at spille i længderetningen, og vi formåede mange gange at få afleveret bolden fremad.

I næste runde venter FC Nordsjælland, som har lagt sig solidt i front i puljen. Første opgør mod topholdet endte 0-0.

U15: Brøndby IF – HIK 0-0 (0-0)

Startopstilling

Mathias Kvistgaarden – Andrew Oseni

Laurids Brandt Andersen

Frederik Valdbjørn – Mads Holten Christensen

Lasse Mouritsen

Benjamin Juel-Berg – Oscar Salling – Elias Normand Gärtig – Aske Babu Jensen

Tobias Juul

Bænken: Emmanuel Fofanah & Nikolaj Pedersen. Giran Pyne-Cole blev skadet i opvarmningen.

U13: Nederlag mod topholdet
I sidste weekend var Brøndby IF’s U13-hold i Tyskland for at deltage i en stor turnering. I denne weekend var de tilbage på eget græs, hvor de bød topholdet, KB, velkommen.

KB skulle vise sig at være en for stor mundfuld for U13-spillerne, som startede kampen skidt, men kom bedre med efter pausen.

- Vi gik ind til kampen med samme udgangspunkt, som vi plejer. Vi vil gerne spille på vores egen måde, men vi ville samtidig gerne vise, at vi havde lært noget af kampene i Tyskland, hvor vi oplevede mere fysik, hårdhed og duelspil. Det formåede vi ikke i første halvleg, men i anden halvleg var vi meget bedre, fortæller U13-cheftræner Bo Nielsen.

- Efter en dårlig start fik vi tro på tingene, da vi udlignede. De kom foran igen kort efter, og her havde vi en friløber, som kunne have bragt os tilbage i kampen igen, men det havde ikke været fortjent, hvis vi havde fået et point med fra opgøret. Vi lavede for mange sjuskefejl, vi havde for mange dårlige førsteberøringer, og vi var ikke gode nok en-mod-en. Men kigger man på store chancer, var det meget lige.

Selv om anden halvleg var markant bedre end første, var det KB, der tegnede sig for målene. Det kan være et udtryk for, at spillerne endnu ikke har lært så meget om, hvordan man sætter en prop i, fortæller Bo.

- De har nogle udfordringer med, hvordan vi står tættere sammen, og hvad vil det sige at være kompakt. Det er noget, vi taler med dem om, men de er stadig unge.

U13: Brøndby IF – KB 1-5 (1-3)
0-1: KB
1-1: Jonas Krøll
1-2: KB
1-3: KB
1-4: KB
1-5: KB

Startopstilling

Kasper Larsen – Jonas Krøll – Solomon Opoku

Kasper Heerfordt

Lukas Poulsen – Noah Broe – Hugo Ryg

Melih Avci

Bænken: Simon Blæsdahl, Deniz Arabaci &Huesyin Tokat

Foto: Arnason.dk