U17-træner: Der følger et ansvar med logoet

05.10.2016 15:55

I U17-ligaen er Brøndby IF kommet fremragende fra land. De fire første kampe har resulteret i 12 point og en målscore på 7-0. I pokalturneringen havde de spillet sig frem til fjerde runde, hvor Hvidovre i går var modstanderen.

Det skulle vise sig at være en for stor mundfuld på dagen, og Frank Hjortebjerg, cheftæner for Brøndby IF’s U17-hold, var langt fra tilfreds med sine spilleres indstilling i 2-1-nederlaget.

- Noget af det værste, jeg ved, er at spilde tiden. Man spilder tiden, når man ikke er til stede, ikke investerer nok og tager ting for givet. Der følger et ansvar med logoet, og det levede vi ikke op til.

- Vi tabte kampen inden første fløjt. Vi har fået en god start på sæsonen og holdt clean sheet i alle kampe, men det kan blive en sovepude. Det er vigtigt, at vi stiller de samme krav til hinanden gennem en hel sæson uagtet modstanderen. Samtidig skal der lyde en stor ros til Hvidovre, som virkelig knoklede for sagen.

Hvidovre kom foran med 2-0 inden for kampens første tyve minutter, og herefter skiftede Frank Hjortebjerg tre gange. Det gjorde han ikke, fordi tre spillere præsterede dårligere end andre - men for at sende et signal.

Efter pausen blev præstationen bedre, og selv om de blågule pressede på, var det for sent til at komme tilbage i opgøret.

- Vi pressede helt vildt på i anden halvleg og skabte flere kæmpe chancer, men vi scorede for sent. Nu handler det om at bruge nederlaget til noget læring for spillerne, og så skal vi revanchere os på lørdag, hvor vi spiller mod Lyngby.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).

Foto: Arnason.dk